U SUSRET NOVOJ SEZONI: Spartak iz Subotice jači za Jezdimirovića i Rakića!
Foto: Jezdimirović Torbica i Rakić

još dva dana do superlige

U SUSRET NOVOJ SEZONI: Spartak iz Subotice jači za Jezdimirovića i Rakića!

Fudbal -

Superliga Srbije zvanično počinje u petak utakmicom Crvene zvezde i Vojvodine, a u susret novoj sezoni pretedent za plasman u Evropu, ekipa Spartaka, dodatno se pojačao!

Subotičani su pojačali odbranu desnim bekom Milanom Jezdimirovićem i levim bekom Slađanom Rakićem.

Predsednik kluba sa severa Srbije Nikola Simović zadovoljan je novajlijama, baš kao i dojučerašnji igrači Zlatibora i Grafičara novom sredinom.

Privatna arhiva
foto: Jezdimirović

Jezdimirović je bio kapiten Zlatibora i kao takav imao je više ponuda, a na kraju se odlučio za Spartak s kojim je potpisao ugovor pred generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Subotice Tadijom Stantićem

I Rakić je danas promovisan u pojačanje, a njega i Jezdimirovića predstavio je rukovodilac kluba i nekadašnji as Vladimir Torbica.

Privatna arhiva
foto: Jezdimirović i Đurić

"Siguran sam da sam napravio sjajan potez. Puno igrača koji su kasnije napravili sjajne internacionalne karijere igralo je baš u Spartaku. Imaju odličnu upravu i sjajnog trenera, dosta sam ih pratio na pripremama na Zlatiboru. Uslovi su fenomenalni i jedva čekam da počnemo zajedno da osvajamo superligaške bodove. Koristim priliku i da se zahvalim ljudima iz FK Zlatibor gde sam proveo divne trenutke, posebno treneru Ristanoviću, predsedniku Raduloviću i sekretaru Zlatiću. Sada su na redu nova superligaša dokazivanja i verujem da ćemo biti hit u ovom prvenstvu", poručio je Jezdimirović.

Kurir sport / G. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track