STANOJEVIĆ BOCNUO ZVEZDU PRED POČETAK SUPERLIGE: Nigde u svetu ne postoji tim koji za 4 godine ima 4 poraza!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

STANOJEVIĆ BOCNUO ZVEZDU PRED POČETAK SUPERLIGE: Nigde u svetu ne postoji tim koji za 4 godine ima 4 poraza!

Fudbal -

Trener Partizana Aleksandar Stanojević u razgovoru sa medijima u SC Teleoptik otvoreno je govorio o predstojećem prvenstvu.

Stanojević je dao je provokativnu izjavu pred početak nove sezone Superlige čime je indirektno bocnuo večitog rivala Crvenu zvezdu.

"U Srbiji ne smete nikada da pogrešite, ovo je jedinstveno prvenstvo u svetu gde morate da pobedite sve utakmice da biste osvojili titulu, ne smete jednu da izgubite. Niti tražim alibi, ali teško je boriti se sa ekipom koja za četiri godine izgubi četiri utakmice. Nijedna liga na svetu nema tu situaciju, da ima ekipu koja četiri godine pobeđuje u kontinuitetu", rekao je Stanojević, pa dodao:

"Mi smo prošle sezone osvojili toliko bodova što je nekad bilo dovoljno za titulu ili bar da budemo konkurentni, a jednostavno sa tim niste konkurentni. Mi znamo, svaka utakmica nam je sada takva kakva jeste, moramo da pobedimo da bismo bili konkurentni. Videćemo, sačekaćemo da krene, ali moramo da pobeđujemo", rekao je Stanojević.

Aleksandar Stanojević, FK Partizan
foto: Starsport©

Crno-beli na startu prvenstva igraju u Novom Sadu protiv Proletera u subotu od 21 sat.

"Prva utakmica je uvek teška, igramo u Novom Sadu, da vidimo gde smo, šta smo radili. Spremni smo, imamo nekih sitnih povreda, ostali su svi spemni. Znamo da je Holender kasnije došao, svi smo na treningu. Spremni ulazimo u novo prvenstvo, znamo šta nam je činiti", rekao je Stanojević.

FK Partizan
foto: Starsport©

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja