SKANDAL NA BANOVOM BRDU! Navijači Voždovca na RASNOJ osnovi vređali fudbalera Čuke! On ZAMENJEN, a trener ISKLJUČEN zbog PRIGOVORA
Foto: Starsportphoto

BRUKA NA PREMIJERI

SKANDAL NA BANOVOM BRDU! Navijači Voždovca na RASNOJ osnovi vređali fudbalera Čuke! On ZAMENJEN, a trener ISKLJUČEN zbog PRIGOVORA

Fudbal -

U toku je premijerna utakmica novog šampionata Srbije između Čukaričkog i Voždovca na Banovom brdu u okviru 1. kola Superlige Srbije.

Veliki incident desio se pred sam kraj prvog poluvremena.

Naime, 15 navijača "Zmajeva" vređalo je u na rasnoj osnovi tamnoputog napadača domaćih Normana Kembela ispuštajući majmunske krike svaki put kad je lopta bila kod njega.

Momak sa Jamajke stigao je letos na Banovo brdo posle perioda provedenog na pozajmici u Grafičaru.

Glavni sudija Momčilo Marković je odmah prekinuo meč, posle čega je oficijelni spiker upozorio navijače Voždovca da prestanu sa vređanjem 21-godišnjeg fudbalera Brđana, pa je tek potom prvi deo ipak priveden kraju.

Kembel je odmah zamenjen na poluvremenu, dok su navijači Voždovca nastavili da prate utakmicu sa svojih mesta na tribini.

Odmah po poslednjem sudijskom zvižduku, burno je reagovao i trener gostiju Predrag Rogan, koji je dobio direktan crveni karton zbog prigovora.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track