HUMAN POTEZ KOMPANIJE MOZZART I PETRA PUAČE: Besplatna škola fudbala za decu, najbolji odlaze na kamp DEKIJA STANKOVIĆA
Foto: Promo

TALENAT NEMA CENU

HUMAN POTEZ KOMPANIJE MOZZART I PETRA PUAČE: Besplatna škola fudbala za decu, najbolji odlaze na kamp DEKIJA STANKOVIĆA

Fudbal -

Otvoreni čas fudbala u SC „Sajmište“, na kome će biti odabrano pedesetoro dece, biće održan 25. jula u 18 časova. Prijave su u toku

Širom Srbije nastavlja da se širi poruka - talenat nema cenu! U saradnji sa legendarnim sportistima i osvajačima medalja, kompanija Mozzart je proletos pokrenula veliki projekat Besplatnih škola sporta, a oko 300 dece je dobilo šansu da se oproba na fudbalskom, odbojkaškom, košarkaškom i rukometnom terenu, bez plaćanja članarine. Posle Beograda, Niša i Aranđelovca, igra se nastavlja u Novom Sadu, u Besplatnoj školi fudbala Petra Puače i Mozzarta!

kamp Deki 5
foto: Kurir sport

Kroz sjajnu fudbalsku radionicu nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije od 2006. godine prošlo je na hiljade mladih nada. Bivši golgeter Crvene zvezde, Partizana, Vojvodine i mnogih klubova iz Italije, Španije, Francuske uz podršku kompanije Mozzart tokom avgusta organizuje besplatne treninge za dečake od 2006. do 2012. godišta. Prijave su na telefon 062/333-021, a otvoreni čas na kome će biti izabrano 50 polaznika održaće se 25. jula od 18 časova u SC „Sajmište“.

- Deca će dobiti priliku mesec dana besplatno da treniraju tri puta nedeljno u našoj školi. Obezbeđena im je oprema za trening, a biće tu i brojnih iznenađenja, poput poseta proslavljenih fudbalera. Troje najboljih ćemo nagraditi besplatnim pohađanjem škole „Petra Puače“ u periodu od godinu dana, a Mozzart je dodatno za najboljeg polaznika obezbedio učešće na kampu Dejana Stankovića na Divčibarima - istakao je Puača.

Petar Puača, Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nekadašnji osvajač juniorske Zlatne kopačke Evrope već deceniju i po je izuzetno posvećen radu sa mladima, a iz njegove trofejne škole fudbala ponikao je veliki broj igrača koji sada igraju u Super ligi, Prvoj ligi i u inostranstvu.

Njihovim stopama mogli bi da krenu i talenti iz projekta Besplatne škole fudbala, ali osnovna ideja je da se što većem broju dece širom Srbije pruži prilika da treniraju, bez obzira na materijalne mogućnosti roditelja.

Puača je prepoznao ovaj jedinstveni koncept i uvrstio ga u svoj program, a iz Mozzarta poručuju da su ponosni što je projekat imao toliko odjeka i što se nastavlja u drugim gradovima Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track