LALATOVIĆ POTPISAO MILIONSKI UGOVOR I SAD SE BAŠKARI ZA SVE PARE! Trener Al Batina uživa u Saudijskoj Arabiji
Foto: Privatna Arhiva

Za njega nema zime

LALATOVIĆ POTPISAO MILIONSKI UGOVOR I SAD SE BAŠKARI ZA SVE PARE! Trener Al Batina uživa u Saudijskoj Arabiji

Fudbal -

Nenad Lalatović totalno se oporavio otkako je otišao iz Vojvodine, a zatim pre dve nedelje zvanično preuzeo klupu AL Batina iz Saudijske Arabije. Čim je potpisao milionski ugovor, popularni Lala se , reklo bi se, prolepšao i preporodio.

Nenad Lalatović uživa u Saudijskoj Arabiji
Nenad Lalatović uživa u Saudijskoj Arabijifoto: Privatna Arhiva

U prilog tome svedoče i fotografije koje nam je nekadašnji sportista dostavio, a na kojima se vidi da uživa, što bi naš narod rekao "Za sve pare". Prema našim saznanjima, Lala je prikupio sve simpatije tamošnjih fudbalera, ali i čelnih ljudi kluba sa kojim već niže pobede, a koji i te kako poštuju njegov lik i delo. Iako je daleko od Srbije, Lali dušebrižnici ne daju mira.

U pauzama se Lala rashlađuje u bazenu
U pauzama se Lala rashlađuje u bazenu foto: Privatna Arhiva

- I dok dušmani pokušavaju da me napadnu čak i ovde, ali ne mogu mi ništa, kao što nisu mogli ni u Srbiji. Pozdrav za Srbiju, Beograd, Dorđol. Voli vas vaš Nenad Lalatović - poručio je trener.

Pozer- Nenad Lalatović
Pozer- Nenad Lalatovićfoto: Privatna Arhiva

Nenad Lalatović je posle 10 godina otišao iz ovdašnjeg fudbala i ovo mu je prvi inostrani trenerski angažman.Lalatović je za deceniju rada u srpskom fudbalu promenio devet klubova i osvojio jedan Kup Srbije sa Vojvodinom 2020. godine. U trenerskoj karijeri predvodio je Srem, Proleter NS, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac Čačak, Vojvodinu (dva puta), Čukarički i Radnički Niš (dva puta).Sada kao trener Al Batina iz Saudijske Arabije postavio je naviše ciljeve.

Lj. Stanišić, Kurir.rs, foto:privatna arhiva

Bonus video:

00:53

VLADIMIR MANDIĆ O MRLJI SADIKA HASANOVIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track