RONALDOVA SESTRA SE RUGALA KORONI PA ZAVRŠILA NA KISEONIKU: Sprdala se s virusom, pa dobila upalu pluća!
Foto: Instagram

sad se kaje

RONALDOVA SESTRA SE RUGALA KORONI PA ZAVRŠILA NA KISEONIKU: Sprdala se s virusom, pa dobila upalu pluća!

Fudbal -

Katia Aveiro, sestra slavnog fudbalera Kristijana Ronalda, nalazi se na bolničkom lečenju zbog infekcije virusom Kovid - 19, a pre nekoliko meseci je koronu nazvala najvećom prevarom na svetu.

Katia je dobila upalu pluća i hitno je hospitalizovana.

"Uhvatio me ovaj đavolji virus, pozitivna sam od 17. jula i bila sam u izolaciji. Imala sam slabe simptome i pridržavala sam se svih mera. Nažalost, prošlog petka sam dobila upalu pluća zbog prokletog virusa. Hospitalizovana sam i evo me", napisala je Ronaldova sestra na društvenim mrežama.

Ona se zahvalila lekarima na pomoći.

"Sve ide dobro, oporavljam se uz pomoć Boga i divnog medicinskog osoblja. Neće me prokleti virus nastao na pohlepi ovog sveta naterati da padnem", dodala je Katia.

Ona je uz poruku objavila i fotografiju na kojoj se vidi da prima kiseonik.

Katia Aveiro
foto: Instagram

Zanimljivo, Ronaldova sestra je pre nekoliko meseci rugala virusu. Kada je Ronaldo zbog pozitivnog nalaza morao da propusti mečeve reprezentacije Portugala i Juventusa u Ligi šampiona, Aveiro je koronu nazvala najvećom prevarom.

Naime, kada je saznala da joj je brat zaražen, Katia je na Instagramu napisala sledeće:

"Ako Ronaldo mora da probudi svet, onda je on Božji izaslanik. Hvala mu na tome! Zato što će tako hiljade ljudi progledati i o ovoj pandemiji, testovima i merama će misliti isto što i ja... Da je to najveća prevara koju smo videli" poručila je u oktobru prošle godine Kristijanova sestra.

Katia Aveiro
foto: Instagram

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track