BEZ BELE ZASTAVE U AUSTRIJI! Trener Vojvodine: Idemo hrabro u revanš
Foto: Printskrin

liga konferencija

BEZ BELE ZASTAVE U AUSTRIJI! Trener Vojvodine: Idemo hrabro u revanš

Fudbal -

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević smatra da je prva utakmica protiv austrijskog LASK-a bila neizvesna, ali da ovaj dvomeč nije završen.

Vojvodina je večeras poražena od LASK-a sa 0:1, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Bila je ovo neizvesna utakmica. LASK je tvrda ekipa, ozbiljna, igraju direktan fudbal, fizički su dosta jaki. Mislim da su moji momci igrali jako tvrdo, borbeno i disciplinovano. LASK nije pokazao koliko se očekivalo, mi smo čekali našu šansu, bili smo i malo smušeni, ali ja sam i dalje optimista. U revanš idemo hrabro, nemamo šta da izgubimo, daćemo sve od sebe i nadam se da ćemo proći", izjavio je Đorđević, a preneo klupski sajt.

"Želim da se zahvalim i navijačima koji su nam dali ogroman vetar u ledja i to im je potrebno. Ovi momci imaju ogroman potencijal, ja u njih ne sumnjam, vreme će pokazati da je ovo dobra ekipa", rekao je Đorđević.

Trener Vojvodine je rekao da se igraju dve utakmice i da je ovo samo prvo poluvreme.

"I da smo dobili 1:0, sve bi bilo isto. Igraju se dve utakmice, ovo je prvo poluvreme. Ne vidim da će oni u revanšu mnogo drugačije da igraju nego sada, dok mi imamo problem na desnom beku, jer je Cucin dobio crveni karton. Napravićemo ekipu, sada se okrećemo Voždovcu, pa ćemo da se pripremimo najbolje što umemo", izjavio je on.

ĐorĐević se nada i da će za revanš meč moći da računa na povredjene Vukadinovića i Neškovića.

"Iskreno se nadam da će Vukadinović i Nešković biti spremni. Registrovali smo ih za revanš, jer bi nam zaista mnogo značila njihova pomoć i verujem da mogu da budu spremni. Daćemo im šansu protiv Voždovca, ako budu igrali, siguran sam da će biti u konrekurenciji za revanš", rekao je Đorđević.

Vojvodina u narednoj utakmici dočekuje Voždovac u nedelju u 18.55, a potom gostuje LASK-u u četvrtak od 21.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track