HAOS U PARIZU ZBOG DOLASKA MESIJA! Navijači izašli na ulice i blokirali aerodrom - policija obezbeđuje sve prilaze VIDEO
Foto: Profimedia

LUDNICA

HAOS U PARIZU ZBOG DOLASKA MESIJA! Navijači izašli na ulice i blokirali aerodrom - policija obezbeđuje sve prilaze VIDEO

Fudbal -

Lionel Mesi se rastao sa Barselonom, a kako se prethodnih dana pisalo očekuje se da potpiše ugovor sa Pari Sen Žermenom, o čemu su tokom proteklih dana iznošeni i pojedini detalji.

- Postoji mogućnost, ali nisam se dogovorio ništa ni sa kim. Radi se na tome. PSŽ jeste jedna od opcija, ali me je nekoliko klubova zvalo i mnogi su zainteresovanui. Naravno, razgovaram i sa PSŽ-om, otkrio je Mesi.

Brat vlasnika PSŽ-a Kalid bin Hamad Bin Kalifa Al-Tani je ranije objavio na svom Tviteru vest da su pregovori uspešno okončani. Al-Tani se nije libio da sa svima podeli ovu radosnu vest, a nekoliko sati kasnije je objavio i fotografiju zagrljenih Ramosa i Mesija, uz opis:

- Osam Liga šampiona - te i na taj način poručio celom svetu da najbolji fudbaler stiže na "Park prinčeva".

Tragom vesti da bi Leo mogao tokom dana da sleti u Pariz, navijači su se okupili ispred malog aerodroma "Burže", na koji se očekuje da će sleteti avion, kojim stiže 34-godišnji fudbaler. Takođe, na tom mestu je prisutan i veliki broj predstavnika medija, a policija je blokirala okolne ulice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track