JEZIVA SAOBRAĆAJKA U HRVATSKOJ! Pijani fudbaler UBIO medicinsku sestru koja se vraćala sa posla, lekari se bore za njegov život
Foto: Zorana Jevtić

stravična scena

JEZIVA SAOBRAĆAJKA U HRVATSKOJ! Pijani fudbaler UBIO medicinsku sestru koja se vraćala sa posla, lekari se bore za njegov život

Fudbal -

Fudbaler iz Koprivnice, čiji su inicijali I. Š.(22), pod uticajem alkhola je vozio kola i tom prilikom izazvao udes u kome je poginula dve godine starija ženska osoba.

Policija je saopštila da je dva minuta iza ponoći, u Kunovec Bregu kod Koprivnice, 22-godišnji vozač upravljao automobilom "Mini kuper" u smeru Koprivnice. Prešao je na suprotnu stranu i sudario se s automobilom "Kia" varaždinske registracije kojim je upravljala 24-godišnja ženska osoba.

Alkohol je najveći krivac za tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je stradala medicinska sestra

Kako je nezvanično saznao pomenuti portal, fudbaler je bio "pod znatnim uticajem alkohola", a lekari se bore za njegov život.

“Zbog krivičnog dela izazivanje saobraćajne nesreće u sprovodi se kriminalistička istraga, pa su od vozača izuzeti uzorci krvi i urina zbog analize utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu”, bilo je sve što je policija u ovom trenutku htela da otkrije.

Inače, nastradala ženska osoba, P. H. iz Poljanca kod Varaždina, je medicinska sestra koja se u četvrtak kasno uveče vraćala s posla.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track