PARTIZANOV RIVAL IMA OZBILJNIH PROBLEMA Trener Santa Klare KIPTI OD BESA: Velika sebičnost! Nas čeka Partizan, a njih to ne zanima
Foto: Profimedia

PARTIZANOV RIVAL IMA OZBILJNIH PROBLEMA Trener Santa Klare KIPTI OD BESA: Velika sebičnost! Nas čeka Partizan, a njih to ne zanima

Fudbal -

Fudbaleri Santa Klare odigrali su 2:2 na svom terenu sa ekipom Moreirensea u okviru drugog kola portugalske Primeire.

Partizanov rival u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija imao je prednost sve do 10. minuta sudijske nadoknade, kada su gosti uspeli da postignu gol i izvuku bod.

Santa Klara je i na ovom meču imala ozbiljnih kadrovskih problema zbog korone, imali su samo 15 igrača u rotaciji.

Trener Santa Klare Danijel Ramos bio je besan, jer protivnik nije prihvatio odlaganje meča.

"Doživeli smo veliku sebičnost, u kojoj ljudi štete jedni drugima po principu 'oko za oko, zub za zub'. Ja sam drugačiji, poštujem vrednosti koje su mi roditelji preneli. Da je bilo do mene, danas se ne bi igralo... Za njih se danas završilo, a za nas ne, jer moramo opet da igramo u četvrtak. Šteta što moji igrači, heroji, nisu nagrađeni pobedom. Hrabri su i imaju svo moje poštovanje", rekao je Ramos.

Santa Klara će tako tri vezana meča igrati sa samo 15-ak igrača u rotaciji.

"Trudimo se da izvučemo što više možemo. Alano nije trenirao tri nedelje i došao je danas na utakmicu, stavio se na raspolaganje. To je duh. Koštinja će biti van konkurencije neko vreme. Rikardinjo je doživeo povredu kolena i ne znam još detalje, nije jednostavno" zabrinut je trener Santa Klare.

Ramos ne zna koliko igrača će imati na raspolaganju protiv Partizana.

"Pokušavamo da okupimo tim i da vidimo ko će moći da igra. Bez obzira da li nas bude 11, 12, 13, borićemo se da opet odigramo dobar meč", poručio je trener Santa Klare.

Prvi meč između Santa Klare i Partizana na programu je u četvrtak od 22.30.

Kurir sport/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track