KOMŠINICA OPISALA KAKO JE ŽIVETI PORED RONALDOVE KUĆE: To je zlatni kavez! Deo ulice je zatvoren, puno telohranitelja ih prati
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

ZANIMLJIVOSTI

KOMŠINICA OPISALA KAKO JE ŽIVETI PORED RONALDOVE KUĆE: To je zlatni kavez! Deo ulice je zatvoren, puno telohranitelja ih prati

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je i ovu fudbalsku sezonu započeo kao član Juventusa.

Da li će ostati član torinske "Stare dame" ostaje da se vidi, s obzirom na brojne natpise o njegovom odlasku. Jedno je sigurno, dokle god nosi crno-beli dres, stanovaće u elitnom delu Torina.

A tu im je prva komšinica Elizabeta Beti Borel, ćerka Felićea Borela, legendarnog italijanskog fudbara iz perioda između dva svetska rata.

Ona je u razgovoru za italijanske medije otkrila kako živi porodica jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez, Torino
foto: Korijere dela Sera

Ronaldo (36) živi u vili sa suprugom Georginom Rodrigez (27) i četvoro dece, a Beti za njih kaže da su idealne komšije.

- Bilo me strah zaglušujućih glasnih žurki i danonoćne buke, ali Kristiano i njegova porodica najbolje su komšije koje sam uopšte mogla da poželim. Potpuna tišina, nikakve fešte i buka. Moj otac je isto bio poznati fudbaler, ali u neka druga vremena. On je vozio Fijat, a Kristijana svaki dan vidim u Rols rojs. Jedva ga vidim jer ima zatamnjena stakla. Garaža je puna sportskih bolida među kojima i jedan Lotus. Imaju prekrasan natkriveni bazen i mali, predivno uređeni i održavani vrt - rekla je Beti Borel za Korijere dela Sera.

Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez, Torino
foto: Korijere dela Sera

Beti je potom pričala o Ronaldovoj deci.

- Ja sam imala detinjstvo kao i sve moje vršnjakinje, a Ronaldova deca žive drukčije. Često vidim Kristijana Juniora (11) kako na zaštićenom delu ulice vozi skejtbord, ali iako se u taj deo ulice ne može tek tako ući jer postoji rampa i obezbeđenje iza deteta, tu su uvek i telohranitelji. Isto je i Georgini kada želi kao sve mlade majke po lepom vremenu da prošeta s decom. I ako je ulica prazna sa njima je uvek telohranitelj tj. najčešće više njih. Zlatni kavez? A da... Tako nešto. Mislim, Kristijano Junior je najčešće u školi ili na treninzima u Juventusu kao tata. Ja imam četvero unučadi njegovog uzrasta, u kvartu su i drugi njegovi vršnjaci. Mogao bi da se igra s njima, ali to dete vidim jedino samo - rekla je Ronaldova komšinica Elizabeta Beti Borel.

Šahtjor ima 1:0 iz Monaka, pa je kvota na prolaz Ukrajinaca u Mozzart kladionicama postavljena na 1,38. Pobeda Monaka u Ukrajini vredna je kvote 2,45. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč Šahtjor – Monako.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track