VLASNIK KLUŽA NAMESTIO BATINE PREDSEDNIKU KLUBA! Novi detalji SKANDALA u Rumuniji: Telohranitelji poslati da BIJU redom! VIDEO
Foto: Pritnscreen

treće poluvreme

VLASNIK KLUŽA NAMESTIO BATINE PREDSEDNIKU KLUBA! Novi detalji SKANDALA u Rumuniji: Telohranitelji poslati da BIJU redom! VIDEO

Fudbal -

Nakon revanš utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope izmđu Kluža i Crvene zvezde desio se neviđen skandal.

Odmah po završetku utakmice u kojoj su crveno-beli kao gosti slavili sa 2:1 došlo je do žestoke tuče jednog igrača i jednog trenera rumunskog tima.

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama, a koje su snimili novinari, pre nego što su redari regovali i onemogućili ih da snime, vidi se da je u svlačionici prava makljaža - ne zna se ko koga bije.

Svi njeni učesnici bili su Rumuni i nije imala nikakve veze sa Crvenom zvezdom, ali je u prvi mah bilo veoma bizarno.

Sada su issplivali novi šokantni detalji , naime batine je predsedniku kluba smestio niko drugi neko vlasnik CFR Kluža, čije je obezbeđenje krenulo u obračun sa čelnikom, saznaje " Mondo".

Kluž
foto: Pritnscreen

Poznato je da je vlasnik Nelutu Varga bio izuzetno besan nakon meča, što je rezulttiralo korenitim promenama u klubu, a poznati rumunski novinar Emanuel Rošu tvrdi da je on krivac za nerede.

Vlasnik je svoje telohranitelje poslao kako bi fizički napali predsednika kluba Marijana Kopilu, kao i klupskog advokata Joana Ivaskua, da bi samo nekoliko sati saopštio kako su otpušteni predsednik, trener kom je zabranjen prilaz stadionu i kompletan stručni štab!

Podsećam da su rumunski mediji su ranije prenosili informacije da je sukob u prostoriji između svlačionice i sale za konferencije bio okršaj jednog igrača i jednog člana stručnog štaba, kao i da su se sukobili fizioterapeut tima i advokat.

Izgleda da prvev dve informacije nisu tačne.

Liverpul – Čelsi

Derbi dosadašnjeg toka sezone. I jedni i drugi sa maksimalnim učinkom iz prva dva gola i gol razlikom 5:0. U prvenstvu je Liverpul dobio samo dve od 10 poslednjih utakmica sa Čelsijem na Enfildu. Kec vredan kvote 2,65, dupla šansa X2 je na 1,48. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Liverpul – Čelsi.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track