GROBARI VEOMA ZABRINUTI: Aleksandar Stanojević otkrio težinu povrede Sejdube Sume, kao i koliko duga pauza ga očekuje! VIDEO
Foto: @starsport

NIJE DOBRO

GROBARI VEOMA ZABRINUTI: Aleksandar Stanojević otkrio težinu povrede Sejdube Sume, kao i koliko duga pauza ga očekuje! VIDEO

Fudbal -

Trener Partizana Aleksandar Stanojević, na današnjoj konferenciji za novinare pred meč sa Radničkim u Superligi Srbije, prokomentarisao je i otkrio težinu povrede Sejdube Sume.

"Nije dobra situacija, ima rupturu od 11 milimetara. Ali prošli put sam isto pričao nešto o Dači Pantiću pa se brže oporavio. Ne znam kad će se oporaviti, nisam doktor, ali nećemo ga imati neko vreme", otkrio je Stanojević.

Sumu je na meču sa Santa Klarom zamenio iskusni Bibars Natko, a on se očekuje u postavi i za meč sa Radničkim iz Niša. Crno-beli su domaćini i znaju da moraju da pobede.

"Jasno je sve, posle evropske utakmice dolazi nam prvenstvo gde je naša osnovna želja i cilj da ostanemo konkurentni za titulu. Ne možeš da obećavaš ništa vezano za titulu, ali moraš da uđeš u konkurenciju, to iziskuje pobedu u svakoj utakmici, nemaš prava na kiks. Želim da promenim neke igrače i napravim neku koncepciju da izvučem maksimum iz svakog igrača", otkrio je Stanojević.

Aleksandar Stanojević
foto: FK Partizan

Komentarisao je i protivničkog šefa struke. Radnički je pred ovaj meč napravio promenu na klupi.

"Uvek je nezgodno za trenera kada igrate protiv trenera koji prvi put vodi ekipu. Nismo spremni, ne znamo na koji način će igrati, ali znamo koje će igrače koristiti i ne mogu da nas iznenade. Radnički je projektovan za vrh tabele, ali ih za sada nisu ispratili rezultati", dodao je on.

Ukoliko Partizan opravda ulogu favorita i pobedi, to će Stanojeviću biti 100. pobeda na klupi beogradskog tima.

"Drago mi je, evo, stvarno nisam znao! Prvi put čujem. Dobro je, 100. kad pobeđujete, ako sledeću izgubite ovih 100 ne važi. Toliko smo koncentrisani na svaki sledeći korak da ne znamo ni šta je bilo pre", iskren je bio Stanojević.

Partizan – Radnički Niš

Partizan u euforiji posle pobede nad Santa Klarom, kec protiv Radničkog se plaća kvotom 1,25, u kombinaciji sa 3+ raste na 1,75. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Partizan – Radnički Niš.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track