VELIKO PRIZNANJE: Bivši predsednik FSS Tomislav Karadžić počasni građanin Subotice! VIDEO
Foto: Dado Đilas

NAGRADA

VELIKO PRIZNANJE: Bivši predsednik FSS Tomislav Karadžić počasni građanin Subotice! VIDEO

Fudbal -

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić dobio je danas zvanje počasnog gradjanina Subotice.

Posle priznanja Uefe i Fife za ostvareno i brojnih državnih nagrada, počasni predsednik FSS je na svečanosti u Subotici dobio zvanje počasnog gradjanina, pošto je bio jedan od najuspešnijih privrednika i sportskih radnika, navodi se u saopštenju na sajtu FSS.

Za vreme njegovog predsedničkog mandata u FSS, izgrađen je Sportski centar u Staroj Pazovi, reprezentacije uzrasta do 19 i 20 godina postale su prvaci Evrope (2013) i sveta (2015), dok je A tim izborio učešće na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010, navedeno je u saopštenju.

"U konkurenciji fudbalski daleko razvijenijih zemalja, ali zahvaljujući pre svega pažljivom odabiru kadrova, poverenjem u struku kojoj je dao apsolutnu atonomnost u radu, dobroj organizaciji i ambijentu unutar sistema, Fudbalski savez je postigao rezultate koji se teško mogu ponoviti u narednih nekoliko decenija", piše u saopštenju.

Priznanje počasni gradjanin je Tomislavu Karadžiću uručio gradonačelnik Subotice Stevan Bakić. Skupu u Gradskoj kući prisustvovale su javne ličnosti iz Subotice i Vojvodine.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track