MEGA AFERA RONALDO PREVARIO GEORGINU! Nataša tvrdi: Poslala sam mu sliku zadnjice ŠUTNUO ME pošto smo IMALI S**S FOTO
Foto: Profimedia, AP Olivier Matthys, Printscreen/Instagram

ŠOKANTNO

MEGA AFERA RONALDO PREVARIO GEORGINU! Nataša tvrdi: Poslala sam mu sliku zadnjice ŠUTNUO ME pošto smo IMALI S**S FOTO

Fudbal -

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo (36) navodno se tajno dopisivao i viđao sa rijaliti zvezdom Natašom Rodrigez samo dva meseca prije nego što je upoznao verenicu Georginu Rodrigez (27).

Nataša je otkrila da se sa Ronaldom počela dopisivati i ranije, odmah nakon njegovog prekida s manekenkom Irinom Šaik. U razgovoru mu je, tvrdi, poslala i snimak zadnjice.

- Bio je jedan sat ujutro i učinila sam to, misleći na šalu. Nisam mislila da će odgovoriti. Ali u šest ujutro poslao mi je poruku i stvari su krenule. Gledajući unazad, volela bih da nisam. Kad sam mu poslala video na kojem se vrzmam u donjem vešu rekao je da želi da me vidi. Uvek mi je jasno davao do znanja kako mu se sviđa moje telo - rekla je Nataša.

Kako navodi atraktivna brineta, ona i Kristijano su se prvi put videli 2017. godine i pritom imali i seksulane odnose. On ju je zamolio da sve ostane strogo poverljivo te ubrzo blokirao pozive i prekinuo sve kontakte na društvenim mrežama.

- Povredio me način na koji me ostavio blokirajući me na Instagramu nakon što smo spavali, a to i sada boli. Ronaldo me je tek tako šutnuo, a isto bi mogao uraditi i Georgini. Kristijano bi bio sjajan plen za svakoga i Georgina ga mora držati na oku ako postoji poverenje među njima i njihova budućnost - ispričala je Nataša.

- Ako su srećni, a ja sam sigurna da jesu, onda sam i ja zbog njih. Da mi je momak, mislim da mu ne bih verovala nakon onoga što se dogodilo među nama. Srećna sam što sam bila mali deo njegovog života, iako nije završilo onako kako sam možda htela - dodala je.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track