ORLOVI ĆE DUGO IMATI KOŠMARE ZBOG OVOG ČOVEKA Tinejdžer koga je Siti uzeo za SIĆU ukrao Srbiji pobedu! SVE JE POČELO SA RONALDOM
Foto: Profimedia, Shutterstock/EFKS

neverovatne brojke

ORLOVI ĆE DUGO IMATI KOŠMARE ZBOG OVOG ČOVEKA Tinejdžer koga je Siti uzeo za SIĆU ukrao Srbiji pobedu! SVE JE POČELO SA RONALDOM

Fudbal -

Reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 1:1 na gostovanju Republici Irskoj u utakmici 6. kola kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a glavni krivac što Orlovi nisu slavili u Dablinu bio je mladi golman Iraca - Gavin Bazunu.

Tinejdžer koji trenutno brani za engleskog trećeligaša Portsmut briljirao je sinoć na golu reprezentacije Irske. Verovali ili ne, ovaj 19-godišnjak je odbranio 10 od 11 udaraca fudbalera Srbije!

Gavin Bazunu
foto: Profimedia

Izludeo je naše fudbalere, posebno Mitrovića, kome je tri puta uspeo da odbrani udarac. Mlada zvezda reprezentacije Irske je samo u jednoj situaciji bila nemoćna, kod šuta Sergeja Milinkovića-Savića.

Bazunu je dosta namučio i Portugalce, posebno Kristijana Ronalda, kome je na meču u Lisabonu uspeo da odbrani penal.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Na tri vezana kvalifikaciona meča (Portugal, Azerbejdžan, Srbija) Bazunu je imao impresivnu statistiku - odbranio je 18 od 22 šuta u okvir gola (jedan penal).

Bazunu je rođen u Dablinu 2002. godine, a karijeru je počeo u Šamrok Roversima. Skauti Mančester sitija su ga snimili i 2019. godine je postao član ovog engleskog premijerligaša. Prosleđen je na pozajmicu u Ročdejl, a ove sezone brani za Portsmut u Ligi 1.

Gavin Bazunu
foto: Profimedia

Bazunu bi lako mogao da bude jedna od najboljih investicija popularnih Građana, koji su za dovođenje ovog izuzetno talentovanog čuvara mreže izdvojili 500.000 evra.

Nema sumnje da su mu Orlovi ozbiljno podigli cenu!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track