BORJANA PREPLAVILE EMOCIJE! Kapiten Zvezde vodi Kanadu u Katar: Ponosan sam što sam Kanađanin, SP je pred nama! VIDEO
Foto: Printscreen

briljira na golu

BORJANA PREPLAVILE EMOCIJE! Kapiten Zvezde vodi Kanadu u Katar: Ponosan sam što sam Kanađanin, SP je pred nama! VIDEO

Fudbal -

Golman reprezentacije Kanade Milan Borjan bio je jako emotivan na konferenciji za medije nakon trijumfa nad Salvadorom (3:0) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Kanađani beleže sjajne rezultate u kvalifikacijama za Mundijal. Trenutno su drugi na tabeli sa pet osvojenih bodova i na dobrom su putu da se izbore za svoje mesto u Kataru.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Jedan od najzaslužnijih za uspeh Kanade je kapiten Crvene zvezde Milan Borjan, koji je odradio odličan posao na mečevima protiv Amerike i El Salvadora.

Golman rođen u Kninu oduševio javnost u Kanadi svojom dirljivom izjavom nakon meča protiv El Salvadora.

"Svetsko prvenstvo je pred nama. Jednom nogom smo već tamo. Samo treba da nastavimo i da stadion bude pun crvene boje. Ne plave, zelene ili neke druge... Svi treba da budu u crvenom.

Borjan je istakao da je ponosan što predstavlja Kanadu.

"Ponosan sam na moje saigrače, da ovako dobro igraju u svakom meču. Nije lako igrati svaka tri dana. Mi smo ovde kao braća, rekao sam igračima da je ovo naša kuća. Igrali smo u Hamiltonu, tu sam odrastao, moja porodica tu i dalje živi i vrlo sam ponosan što dolazim iz Hamiltona. Ponosan sam što sam Kanađanin. Emotivan sam malo sada, ali treba samo ovako da nastavimo, ovo je nova Kanada", poručio je sjajni golman.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track