SELEKTORE, ŠTA TI RADE REPREZENTATIVCI?! Sraman detalj koji je mnogima promakao: Svađa oko penala! Tedić OTEO loptu, pa promašio!
Foto: Printscreen

bruka orlića

SELEKTORE, ŠTA TI RADE REPREZENTATIVCI?! Sraman detalj koji je mnogima promakao: Svađa oko penala! Tedić OTEO loptu, pa promašio!

Fudbal -

Mladi reprezentativci Srbije i Severne Makedonije odigrali su pre tri dana nerešeno 0:0 u meču drugog kola Grupe H kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Poraz od Ukrajine u prvom kolu (0:1) i remi sa Makedonijom udaljio je Orliće od plasmana na prvensvo Starog kontinenta.

Jedan sraman detalj sa utakmice odigrane na Ohridu privukao je veliku pažnju fudbalske javnosti u Srbiji.

Naime, u 36. minutu naša reprezentacija je imala priliku da sa bele tačke stigne do prednosti, međutim, Tedić je očajno izveo jedanaesterac i promene rezultata nije bilo.

Mnogima je tokom TV prenosa promaklo da je izvođenju penala prethodila ozbiljna rasprava između Filipa Stevanovića i Slobodana Tedića. Izabranici selektora Zvonka Živokovića su se bukvalno otimali za loptu!

Stevanović je želeo da izvede jedanaesterac, međutim, Tedić je pritrčao i počela je rasprava i otimanje. Frustrirani Stevanović je onda demnstrativno bacio loptu i otišao.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kako je moguće da selektor nije odredio izvođače prekida, a ako jeste, zašto mladi reprezentativci ne poštuju njegovu odluku?!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track