HAOS U PARTIZANU! Stanojević OPLEO po Sumi: On ne poštuje klub iako smo sve uradili za njega! Na svoju ruku je otišao u Gvineju
Foto: Fk Partizan

DRAMA

HAOS U PARTIZANU! Stanojević OPLEO po Sumi: On ne poštuje klub iako smo sve uradili za njega! Na svoju ruku je otišao u Gvineju

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da bi sve osim pobede na gostovanju Radničkom u Kragujevcu za njega bio neuspeh.

"Jedino nas pobede drže u trci za titulu. Uz poštovanje protivnika u meč ulazimo kao favoriti i sve osim pobede bi bio neuspeh", izjavio je Stanojević na konferenciji za novinare.

Tokom reprezentativne pauze 12 igrača Partizana je igralo za svoje selekcije ali za sada niko nije prijavio povredu.

"Najvažnije je da nema povredjenih. Natko i Saničanin osećaju umor zbog jakih mečeva", rekao je Stanojević.

Suma, Sejduba Suma
foto: Starsport©

On se osvrnuo i na Sumu koji se povredio na meču reprezentacije i pored preporuke kluba da ne putuje u Gvineju zbog povrede.

"Suma se povredio na meču sa Santa Klarom i sam je tražio izmenu. Naš lekarski tim je utvrdio povredu i poslao je dokumentaciju Fudbalskom savezu Gvineje. Suma nije trebalo da putuje ali je to učinio na svoj ruku i samo pogoršao povredu. Neki protokoli, pa i sam klub moraju da se poštuju. Suma to nije učinio", izjavio je trener crno-belih.

Stanojević je zadovoljan i pojačanjima koja su u medjuvremenu stigla.

"Klub je ispoštovao ono što sam tražio. Dolaskom Miletića dobijamo na čvrstini u odbrani, dok nam Menig daje širinu u napadu. Zadovoljan sam pojačanjima", rekao je Stanojević.

Kada su igrači koji su stigli na probu u Partizan u pitanju više o njihovom statusu će se znati u utorak posle meča Teleoptika koji je na programu u ponedeljak.

Partizan u subotu gostuje Radničkom iz Kragujevca od 16 u osmom kolu Super lige Srbije.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track