IVAN ĆURKOVIĆ ZA KURIR: Došao sam na Kipar da podržim Partizan u Ligi konferencije
Foto: Vladimir Šporčić

Ekskluzivno

IVAN ĆURKOVIĆ ZA KURIR: Došao sam na Kipar da podržim Partizan u Ligi konferencije

Fudbal -

Posle dužeg vremena, sa ekipom Partizana je i počasni predsednik kluba Ivan Ćurković. Legendarni golman i dugogodišnji prtedsednik kluba iz Humske ulice, i to iz Partizanovog trofejnog perioda, za Kurir kaže d je došao da pruži podršku voljenom klubu u novom takmičenju Evropske fudbalske unije – Ligi konferencije, koje crno-beli započinju na Kipru.

- Nisam bio sa ekipom još od gostovanja u Mančesteru u Ligi Evrope. Možda to i nije toliko davno, jer ne mislim na onaj čuveni meč na „Old trafordu“ iz sredine šezdesetih godina prošlog veka – bio je dobro raspoložen Ivan Ćurković.

Ivan Ćurković
foto: Dado Đilas

Početkom prošlog meseca, u Ćurkovićevom rodnom gradu Mostaru su priredili izložbu u čast ovog izuzeznog sportiste i sportskog funkcionera i diplomate.

Biće toga još, a Mostarci i na ovaj način žele da se oduže svojim sportskim velikanima. Rago mi je da i na ovdašnjim, prostorima polako zaživljava kultura sećanja, jer znamo olako da brzo zaboravimo ljudske veličine koje su ostavile dubok trag u mnogim stedinama – kazao je za Kurir Ivan Ćurković.

Kurir sport / Lazar Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track