REAL VERUJE U LUKU JOVIĆA: Otkriveno da je "kraljevski klub" odbio ponude ARSENALA i SAMPDORIJE za Srbina!
Foto: Profimedia

malo podrške

REAL VERUJE U LUKU JOVIĆA: Otkriveno da je "kraljevski klub" odbio ponude ARSENALA i SAMPDORIJE za Srbina!

Fudbal -

Florentino Perez i Karlo Ančeloti stopirali odlazak napadača na kraju prelaznog roka

Celo leto su španski mediji terorisali Luku Jovića, selili ga u razne klubove, od Engleske, preko Nemačke, do Italije. Punili su stupce člancima da Srbina ima višak kilograma, da nije 100 odsto koncentrisan na fudbal, da ga Karlo Ančeloti "ne vidi"... Selili su ga u Inter, Milan, Juventus, Čelsi, Hertu...

Luka Jović
foto: Printskrin

I još sijaset raznih tekstova koji su imali samo jednu nameru, da izvrše neverovatan pritisak na Luku Jovića. Svako se logično pita, a zašto? Motiv takve kampanje nije poznat. A, onda je italijanski novinar Fabricio Romano otkrio da Luka Jović uživa veliku podršku predsednika kluba Florentina Pereza i trenera Karla Ančelotija. I šta sad kažu kolege iz Španije? U odnosu na ono što su tokom leta pisali.

Baš je tandem Perez - Ančeloti odbio da na kraju prelaznog roka pusti Luku Jovića na pozajmice. A, imali su dva rešenja. Jedan je bio klub iz Premijer lige, nagađa se da je to bio Arsenal, a drugi iz Serije A, izvesno Sampdorija.

Luka Jović
foto: Profimedia

Luka Jović, momak koji je ponikao u omladinskoj školi Crvene zvezde, tako je dobio još jednu šansu u Realu iz Madrida. Trenutno je u drugom planu, iza Karima Benzeme, ali poznavajući njegov karakter, ubeđeni smo da čeka kao zapeta puška priliku da pokaže koliko ume i koliko zna, te da potvrdi da Real pre dve godine nije bacio 60.000.000 evra koliko ga je platio Ajntrahtu iz Frankfurta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track