KAO DA JE PREDOSETIO I POSVETIO MU POGODAK: Ovaj GOL je za tebe tata! Preminuo otac fudbalera Sitija dok je on bio na terenu!
Foto: AP

tuga

KAO DA JE PREDOSETIO I POSVETIO MU POGODAK: Ovaj GOL je za tebe tata! Preminuo otac fudbalera Sitija dok je on bio na terenu!

Fudbal -

Fudbaler Mančester sitija Nejtan Ake rekao je danas da je njegov otac umro nekoliko minuta pošto je 26-godišnji fudbaler postigao prvi gol u Ligi šampiona

Siti je u sredu na svom terenu pobedio Lajpcig sa 6:3, a Ake je u 16. minutu postigao svoj prvi gol u najelitnijem evropskom takmičenju.

U objavi na društvenim mrežama, Ake je rekao da je njegov otac Mojze umro te večeri.

"Posle teškog perioda, juče sam postigao prvi gol u Ligi šampiona, a samo nekoliko minuta kasnije moj otac je umro mirno, u prisustvu moje majke i brata. Možda je tako trebalo da bude, uvek je bio ponosan i srećan kada je gledao kako igram", naveo je Ake.

"Znam da si uvek sa mnom i zauvek ćeš biti u mom srcu, ovaj gol je za tebe tata. Poslednjih nekoliko nedelja su bile najteže, moj otac je bio vrlo bolestan i lečenje nije bilo moguće. Imao sam sreću što sam uz sebe imao podršku verenice, porodice i prijatelja", dodao je on.

Ake je počeo karijeru u Čelsiju, a u Siti je došao prošlog leta iz Bornmuta.

Za reprezentaciju Holandije odigrao je 22 utakmice i postigao dva gola.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track