DA LI JE NA POMOLU NOVA TRANSFER BOMBA? Mino Rajola otkrio da bi Pol Pogba mogao da se vrati u Juventus!
Foto: Profimedia

TRANSFER pijaca

DA LI JE NA POMOLU NOVA TRANSFER BOMBA? Mino Rajola otkrio da bi Pol Pogba mogao da se vrati u Juventus!

Fudbal -

Fudbalski menadžer Mino Rajola rekao je danas da bi fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba mogao da se vrati u Juventus sledeće sezone.

Pogba ima ugovor sa Mančester junajtedom do leta i može u januaru da potpiše predugovor sa nekim drugim klubom i napusti Old Traford kao slobodan igrač.

"Pogbi ističe ugovor u junu, razgovaraćemo sa Mančester junajtedom i videćemo šta će se dogoditi. Pol i dalje voli Torino. Da, postoji šansa da se Pogba vrati u Juventus, ali to zavisi i od planova Juventusa", rekao je Rajola italijanskim medijima.

Mino Rajola
foto: Profimedia

Juventus je 2012. godine doveo Pogbu kao slobodnog igrača, nakon što mu je istekao ugovor sa Junajtedom. On je za crno-bele odigrao 178 utakmica i postigao 34 gola. Osvojio je četiri šampionske titule, dva Kupa Italije i dva Superkupa.

Francuski reprezentativac se 2016. godine vratio na Old Traford.

Za 28-godišnjeg fudbalera zainsteresovani brojni evropski klubovi, medju kojima Real Madird i Pari Sen Žermen.

Kako su preneli italijanski mediji, nejasno je da li bi Juventus imao novca za dovodjenje Pogbe, pošto klub pokušava da smanji plate i da je spreman da svakom novom igraču ponudi najviše devet ili 10 miliona evra godišnje nakon poreza.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track