DONELI MU U KUĆU 100.000 MARAKA, ON IH NIJE HTEO! Miha zbog ZVEZDE odbio novac: Majka mu rekla da nije normalan! VIDEO
Foto: Ap

LJUBAV JAČA OD NOVCA

DONELI MU U KUĆU 100.000 MARAKA, ON IH NIJE HTEO! Miha zbog ZVEZDE odbio novac: Majka mu rekla da nije normalan! VIDEO

Fudbal -

Siniša Mihajlović, jedan od najboljih srpskih fudbalera svih vremena prisetio se anegdota iz svojih igračkih dana, pogotovo perioda kada je igrao za Crvenu zvezdu.

Miha nikada nije krio koliko voli crveno-bele, a u specijalnoj emisiji "Legende Marakane" je oktrio da su ga Hrvati želeli za, u to vreme, ogroman novac, ali da je ljubav presudila!

Zvali su ga Hajduk, Dinamo, ali Mihajlović je znao šta želi, samo u Zvezdu.

"Znao sam, ipak, kad ste klinac da u Zvezdi mnogo teško možete proći, već samo kao već formiran igrač. Došla mi je onda ponuda od Vojvodine, od Miše Kosanovića, za mnogo manje para. Moram samo da napomenem da nijedna moja odluka nije bila vezana za pare, nego za ono što osećam. Od Hajduka sam imao na stolu 150.000 maraka godišnje, za 4 sezone, od Dinama isto. Sećam se, čeka me "BMW 318i" kad sam bio na pripremama sa reprezentacijom, kažu "potpiši i vozi ga u Borovo". Sad zamislite mene sa 18 godina kako ulazim u Borovo sa bmw-om! I ja šta da radim, što da ne potpišem, uzmem kola i boli me..

Siniša Mihajlović
foto: Www.crvenazvezdafk.com

Međutim ljubav prema Zvezdi bila je jača

" Ali nisam takav bio. Donosili su mi kući čak pare u koferu, 100.000 maraka kao kaparu, keva samo što nije pala u nesvest. Ja kažem "ne, ne, neću", a majka kaže "nisi normalan, što nisi uzeo te pare" , prisetio se Miha u razgovoru za Zvezdinu klupsku televiziju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track