KOLIKO JE UTICAJAN RONALDO? Bizarna tvrdnja čuvenog fudbalera: Da ga vidim kako jede konjsku balegu, pojeo bih je odmah za njim
Foto: Profimedia

Zaluđenik

KOLIKO JE UTICAJAN RONALDO? Bizarna tvrdnja čuvenog fudbalera: Da ga vidim kako jede konjsku balegu, pojeo bih je odmah za njim

Fudbal -

Uticaj Krisijana Ronalda na Mančester junajted i ostale saigrače u tom klubu je već ogroman, ali činjenica je da je Portugalac fascinantna pojava za mnoge čak i kada ne da gol ili njegova ekipa izgubi.

U moru sluđenih fanova jednog od najboljih fudbalera sveta nalazi se i legenda Votforda i engleskog fudbala, Troj Dini, koji je na zanimljiv način opisao koliko veruje da je sve što Ronaldo učini ispravno.

Napadač se nadovezao na intervju trećeg golmana Crvenih đavola, Li Granta koji je objasnio kako tokom večere svi gledaju u Ronaldov tanjir i kopirajući ga pokušavaju da isprave svoju ishranu.

- Ta priča je 100 odsto istinia, ja bih se ponašao isto kada bih igrao u istoj ekipi sa Ronaldom. U stvari, da vidim kako Ronaldo jede konjska g..na ja bih pojeo konjska g..na odmah za njim! - poručio je Dini i pojasnio zašto je to tako:

- Bože, pa videli smo koliko je jak kada je skinuo majcu posle gola za Portugal protiv Irske. Kao profesionalni fudbaleri nismo u lošoj formi, ali svi smo ljubomorni na Ronaldove trbušnjake.

Dini je trenutno član Birmingema, a postao je legenda Votforda, kluba za koji je igrao od 2012. do 2021. godine, nakon što je na početku karijere bio član Valsala i Hejlsovena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track