TURCI SE KLANJAJU BIVŠEM ZVEZDINOM NAPADAČU: Aleksandar Pešić najbolji strelac prvenstva, iza njega skupocene zvezde!
Foto: Starsport©

raspucan

TURCI SE KLANJAJU BIVŠEM ZVEZDINOM NAPADAČU: Aleksandar Pešić najbolji strelac prvenstva, iza njega skupocene zvezde!

Fudbal -

Sjajna forma iskusnog centarfora u debitantskoj sezoni...

Aleksandar Pešić najbolji je strelac fudbalskog prvenstva Turske.

Popularni Šilja postigao je pet golova za svoj Fatih iz Karagumruka.

Aleksandar Pešić
foto: Profimedia

Da se nalazi u sjajnoj formi potvrdio je proteklog vikenda, kada je Fatih slavio na gostovanju u Malatiji (4:3), a srpski napadač bio strelac dva gola. Aleksandar Pešić (29) danas ima priliku da poboljša svoj golgeterski saldo, jer kod kuće Fatih dočekuje Antaliju. Ekipa se nalazi na petom mestu turske Superlige sa 10 bodova posle pet kola, samo tri manje od vodećeg dvojca Bešiktaša i Trabzona.

Iza Aleksandra Pešića, na listi najubojitijih fudbalera prvenstva Turske su Nigerijac Entoni Nvakaeme iz Trabzona čija je vrednost 5.000.000 evra i Belgijanac Miši Batšuaji iz Bešiktaša (10.000.000 evra).

Miši Batšuaji
foto: AP

Aleksandar Pešić je na početku sezone bio povezivan sa Crvenom zvezdom, kada je odlučio da napusti Makabi iz Tel Aviva. Međutim, crveno-beli su se nećkali, a iskusni centarfor odlučio je da prihvati unosnu ponudu iz Turske. Čini se da nije pogrešio.

Atletiko juri prvo mesto u grupi, a Hetafe je sezonu otvorio s pet poraza i gol razlikom 1:8. Ne sme da se propusti, a dvojka mami kvotom 1,80 u Mozzart kladionicama. U kombinaciji sa 2-4 gola raste na 2,70. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Hetafe – Atletiko.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track