ITALIJANSKI GELOR KANGA Ima 22 godine i majstor je skandala! Često je na naslovnicama, a uspeo je ponovo da šokira zemlju VIDEO
Foto: Profimedia

ZAšto uvek on?

ITALIJANSKI GELOR KANGA Ima 22 godine i majstor je skandala! Često je na naslovnicama, a uspeo je ponovo da šokira zemlju VIDEO

Fudbal -

Možda je tačno da ko gubi ima prava da se ljuti, ali fudbaleri s vremena na vreme umeju da preteraju, baš kao što je to uradio mladi fudbaler Rome.

Nikolo Zaniolo (22) je nakon meča, dok je izlazio sa terena posle poraza od Lacija bezobrazno gestikulirao prema navijačima protivničke ekipe. On se uhvatio za međunožje, a pritom je imao šta i da im dobaci.

Ovakav potez smo videli i u Srbiji i to na derbiju, kada je istu stvar učinio Gelor Kanga nakon što su crveno-beli u finalu Kupa pobedili Partizan posle jedanaesteraca.

Podsetimo, Gabonca je ponela atmosfera nakon što je Zvezda obezbedila duplu krunu, pa je odlučio da to proslavi na neprlikadan način, a sličnu stvar je učinio i na poslednjem, 165. večitom derbiju.

I Zaniola je ponela atmosfera, samo potpuno drugačija. Njegova ekipa je izgubila u najvažnijem derbiju, a sa tribina su fudbaleri Rome mogli da čuju svakve uvrede domaćih navijača, pa ukoliko neko želi da opravda ponašanje mladog Italijana, najbolji argument može da bude da je Zaniolo isprovociran.

Međutim, ovako nešto od njega i nije potpuno neočekivano. Fudbaler Rome je u prethodnom periodu postao poznat kao srcolomac, kazanova i majstor skandala.

Zbog ozbiljne povrede nije igrao gotovo godinu dana, ali ipak je uspevao da pronađe put i način da se pojavi na naslovnim stranama italijanskih tabloida.

On je za samo šest meseci ostavio trudnu devojku Saru Skaperote, ušao u vezu sa Madalinom Geneom rumunskom glumicom, a onda je i nju ostavio zbog "vrele" blogerke Kjare Nasti. Međutim, i romansu sa njom je odlučio da prekine.

Na početku ove sezone se vratio na teren, ali opet je izazvao medije da o njemu piše zbog razloga koja nemaju veze sa sportom.

Kurir sport/A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track