ZVEZDAN TERZIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Marko Lazetić NIJE NA PRODAJU, iz Zvezde može da ode samo uz rekordan transfer!
Foto: Starsport©

kratko i jasno

ZVEZDAN TERZIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Marko Lazetić NIJE NA PRODAJU, iz Zvezde može da ode samo uz rekordan transfer!

Fudbal -

Generalni direktor crveno-belih tvrdi da klub ne razmišlja o transferu mladog napadača u slavni Milan

Generalni direktor Zvezdan Terzić u izjavi za Kurir kaže da talentovani Marko Lazetić nije na prodaju i da Crvena zvezda ima ozbiljne planove sa njim u budućnosti.

Marko Lazetić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Tokom dana pojavila se spekulacija da je sedmostruki šampion Evrope Milan skautirao mladog napadača Crvene zvezde koji još nije punoletan. Navodno je čuveni Paolo Maldini, sportski direktor "roso-nera" dao odobrenje za transfer koji bi trebalo da bude realizovan na zimu i vredan 5.000.000 evra.

Zvezdan Terzić
foto: Starsport©

- Znamo da veliki klubovi prate Marka Lazetića i mnogi su nas već kontaktirali. Svima smo rekli isto - Marko Lazetić nije na prodaju! On tek treba da se formira kao igrač u seniorskom fudbalu i da ode iz Crvene zvezde uz rekordan transfer. Od Marka Lazetića očekujemo mnogo više u svakom smislu. I sportskom i finansijskom - izjavio je za Kurir Zvezdan Terzić.

Marko Lazetić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Marko Lazetić puni 18 godina 22. januara 2022. godine. S obzirom da Crvena zvezda tokom leta nije realizovala neki veliki transfer, vrlo je moguće da bude primorana na prodaju talentovanog napadača.

Željko Gavrić
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Sa druge strane, postoji struja u klubu koja zagovara ekspresnu prodaju Marka Lazetića poučeni iskustvom sa Željkom Gavrićem. Naime, talentovano krilo je ovog leta otišao u mađarski Ferencvaroš za 1.200.000 evra. Crveno-beli su za Gavrića zimus imali ponudu od 3.000.000 evra od Atalante, ali nisu želeli da realizuju transfer jer su računali da će dobiti veći novac. Što zbog korone, što zbog činjenice da je mladi Gavrić izgubio minutažu kod Dejana Stankovića napustio je Marakanu za tri puta manje novca od planiranog.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track