VLAHOVIĆ RUŠI REKORD LUKE JOVIĆA! Evo zašto je odbio Fiorentinu: Dušan čeka MEGAUGOVOR čime bi postao NAJPLAĆENIJI SRPSKI FUDBALER
Foto: Profimedia

ovo bi odjeknulo

VLAHOVIĆ RUŠI REKORD LUKE JOVIĆA! Evo zašto je odbio Fiorentinu: Dušan čeka MEGAUGOVOR čime bi postao NAJPLAĆENIJI SRPSKI FUDBALER

Fudbal -

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović odbio je da produži ugovor sa Fiorentinom.

Klub iz Firence je učinio sve da zadrži rasnog golgetera, ali je, prema rečima predsednika kluba, Srbin odbio najveći ugovor u istoriji kluba.

Sada je poznat i razlog - Vlahović je prva želja Juventusa, i već na zimu bi mogao da se iz Firence preseli u Torino.

Vlahoviću ugovor ističe na leto 2023. godine. Međutim, Fiorentina je u ogromnim dugovima, trenutno oko 210 miliona evra, pa nema dileme da će Vlahović pre vremena napustiti klub. Pitanje je samo da li već ove zime ili narednog leta.

Kako javlja "Kalčomerkato", Vlahović je prva želja Juventusa. Torinska "Stara dama" želi da renovira tim za budućnost koji bi bio baziran na Kijezi, Dibali i Vlahoviću. Srpski napadač ima drugačije karakteristike nego sadašnji napadači Juventusa Morata i Kin, pa je stoga i prvi izbor crno-belih.

Juventus ima dva načina na koja bi privoleo Fiorentinu na saradnju. Prvi je dvogodišnja pozajmica sa obavezom otkupa, a drugi da Vlahovića otkupi parama i nekim igračima koje bi poslao u Firencu.

Obe varijante neće koštati manje od 60 miliona evra, koliko je plaćen Luka Jović u najvećem transferu srpskog fudbala. Stoga bi Dušan Vlahović možda već ove zime mogao da postane najplaćeniji srpski fudbaler ikada.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track