ZVEZDAŠI ĆE ZBOG OVE IZJAVE JOŠ VIŠE VOLETI PREDRAGA RAJKOVIĆA: Zvezda je s razlogom najveća, vratiću se jednog dana!
Foto: Printskrin / You Tube

taj osećaj naš

ZVEZDAŠI ĆE ZBOG OVE IZJAVE JOŠ VIŠE VOLETI PREDRAGA RAJKOVIĆA: Zvezda je s razlogom najveća, vratiću se jednog dana!

Fudbal -

Čuvar mreže nacionalnog tima Srbije uživao na Marakani

Golman srpske fudbalske reprezentacije Predrag Rajković bodrio je svoj nekadašnji klub Crvenu zvezdu u utakmici Superlige protiv Metalca (3:1). Čuvar mreže francuskog Remsa uživao je posmatrajući utakmicu sa atletske staze stadiona "Rajko Mitić".

- Ja sam svaku utakmicu u ulozi navijača. Gledam i kad mogu ispratim svaki meč. Namestilo se tako da prvi put otkako sam otišao mogu da gledam Zvezdinu utakmicu. Prošlih puta kada sam dolazio u Beograd nisam mogao, tako da sam se veoma obradovao - rekao je Predrag Rajković za Zvezda TV, a potom dodao:

- Navijači su ostali kao i uvek najbolji, a u klubu se dosta toga popravilo od perioda kada sam ja bio i sve je mnogo bolje sada. Zvezda je s razlogom najveća! Naravno, voleo bih da jednog dana ponovo zaigram za Crvenu zvezdu.

Predrag Rajković (25) došao je u Crvenu zvezdu 2013. godine iz Jagodine i u kratkom periodu se izborio za mesto startera. Klub je napustio u leto 2015. godine, kada je u transferu vrednom 3.000.000 evra prešao u Makabi iz Tel Aviva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track