DEKI I ZVEZDA SMENJUJU TRENERE PO EVROPI: Stanković i crveno-beli potpisali OTKAZE šefovima Kluža i Ludogoreca!
Foto: Stefan Stojanović, Profimedia, Shutterstock

kaznena ekspedicija

DEKI I ZVEZDA SMENJUJU TRENERE PO EVROPI: Stanković i crveno-beli potpisali OTKAZE šefovima Kluža i Ludogoreca!

Fudbal -

Šampion Srbije i njegov trener nisu omiljeni u Rumuniji i Bugarskoj

Crvena zvezda i njen trener Dejan Stanković postali su kaznena ekspedicija u Evropi. Ne samo što se tiče impresivnog utiska u Ligi Evrope sa dve pobede iz dva kola, već i činjenice da su pojedini treneri rivala posle okršaja sa crveno-belima dobili otkaze.

Kluž, Marijus Šumudika
foto: Profimedia

Tako je trener Kluža Marijuš Šumudika dobio otkaz posle dvomeča sa Crvenom zvezdom u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope. Porazi u Beogradu od 0:4 i Klužu od 1:2 učinili su da mu se uprava zahvali na saradnji.

Valdas Dambrauskas
foto: Profimedia

Ništa bolje nije prošao ni Litvanac na klupi Ludogoreca Valdas Dambrauskas. Njegov status bio je pod pitanjem kod gazde kluba iz Razgrada Kirila Domuščijeva jer je imao slabije rezultate u prvenstvu Bugarske. Duel protiv Crvene zvezde bio je za Litvanca biti, ili ne biti. Posle poraza od 0:1, uprava kluba mu je uručila otkaz.

gelor Kanga
foto: Starsport

Naredni protivnik Crvene zvezde jeste danski predstavnik Mitjiland 16. oktobra, ali njegov trener Bo Henriksen ne treba da brine za svoj status. Iako klub nije krenuo kako treba u Ligi Evrope, činjenica da je prvi u šampionatu Danske, daje Henriksenu za pravo da ne razmišlja o otkazu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track