GVARDIOLA ZABRANIO SE*S MESIJU I LEVANDOVSKOM! Katalonac RADIKALNIM merama zagorčavao živote svojim igračima: Sad im OVAKO vraća!
Foto: Profimedia

ima svoje ideje

GVARDIOLA ZABRANIO SE*S MESIJU I LEVANDOVSKOM! Katalonac RADIKALNIM merama zagorčavao živote svojim igračima: Sad im OVAKO vraća!

Fudbal -

Pepa Gvardiolu mnogi ljubitelji sporta i pogotovo fudbala smatraju za pravog revolucionara u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Poznato je da Španac insistira na detaljima, koji mnogima nisu jasni ili su najblaže rečeno čudni.

Njegovi igrači moraju da vode računa o svakom detalju treninga ili svakom zalogaju u ishrani, a posebne zahteve ima i u ljubavnom životu.

Samir Nasri
foto: Reuters

Jedan od takvih zahteva objasnio je i doskorašnji francuski fudbaler Samir Nasri koji je u Mančester sitiju nastupao pod palicom katalonskog stručnjaka.

Nasri je prosto šokirao izjavom da se kod trenera Mančester sitija ne toleriše vođenje ljubavi posle ponoći!

Pep Gvardiola
foto: Profimedia

"Postoji pravilo kod Pepa Gvardiole da njegovi igrači moraju da imaju s*ks pre ponoći. Sve aktivnosti u krevetu moraju da obave ranije, kako bi se u toku noći dobro naspavali. Čak i kad nemaju trening ili utakmicu sutradan" otkrio je Samir Nasri.

"Žrtve" tih metoda bili su, između ostalih, Lionel Mesi i Robert Levandovski, a Gvardiola je često voleo da priča kako su im njegove mere pomogle da naprave bolje karijere!

"Uvek je pominjao Lionela Mesija. Njemu je zabranio seks posle ponoći i to se odrazilo na mišiće, koji su bili u sve boljem stanju zbog dobrog sna. Takođe, tvrdio je da je zbog te odluke izvukao najbolje iz Roberta Levandovskog. On se zbog toga nije povređivao" rekao je fudbaler kog je Pep Gvardiola slabo koristio u Mančester sitiju.

Lionel Mesi
foto: Profimedia

Nasri se oporavljao od povrede kada je Španac stigao u klub, a nezdravim načinom života i produženim letovanjem potpuno je ispao iz forme.

"Nije bilo strašno kao što se priča. Možda sam imao četiri kilograma viška. Kod Gvardiole kad imate preko 2,5 kilograma viška, više ne trenirate sa ostatkom ekipe. Bio sam u haosu, imao povrede i probleme u privatnom životu, a on me nije podržao" zaključio je nekadašnji igrač Arsenala, Sitija i Sevilje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track