TERZI STIGAO ODGOVOR IZ HUMSKE Iliev oštro uzvratio: Omalovažavanje! Neka barata ČINJENICAMA umesto što se DODVORAVA NAVIJAČIMA
Foto: Filip Plavčić, Printscreen

VEČITI U KLINČU

TERZI STIGAO ODGOVOR IZ HUMSKE Iliev oštro uzvratio: Omalovažavanje! Neka barata ČINJENICAMA umesto što se DODVORAVA NAVIJAČIMA

Fudbal -

Posle izjave generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića da je koeficijent Srbiji doneo samo klub sa Marakane, oglasili su se i iz Humske.

Podsetimo, Terić se u intervjuu za TV Pančevo osvrnuo na koeficijent Srbije u UEFA takmičenjima i činjenicu da bi naša zemlja u sezoni 2023/2024 mogla da ima dva predstavnika u Ligi šampiona i tom prilikom naglasio da je samo Zvezda doprinela tom koeficijentu.

Iz Humske nisu ostali imuni na ovu prozivku, pa je stigao i odgovor. Oglasio se sportski direkotor Ivica Iliev u ošto uzvratio:

Ivica Iliev
foto: Starsport©

"Izuzetno poštujem Terzića i uvažavam Crvenu zvezdu i njene navijače, ali hajde da baratamo činjenicama, a ne da pričamo paušalno. Reći ću vam tačno procente koliko ko vuče u poslednjih pet godina: Zvezda 52 odsto, Partizan 33 odsto i ostali klubovi 15 odsto. To je činjenica", kaže Iliev, a potom dodaje:

"Niko da se zapita zbog čega nismo bili ranije među 15 najboljih. Pa zbog toga što je ranijih godina vukao Partizan, a Zvezde nigde nije bilo. Ne kroji se istorija onako kako nekom odgovara", poručio je sportski direktor crno-belih, pa nastavio:

Stadion, Rajko Mitić, Stadion Rajko Mitić, Stadion Partizana, Partizan, Humska, Crvena zvezda
foto: Starsport©

"Iz Zvezde, kad im odgovara, pričaju o istoriji u poslednjih pet godina, a kad im odgovara drugačije, onda pominju šta je bilo pre 30 godina. Jasno mi je da Terzić brani interes Zvezde, ali kad to radi, dobro bi bilo da ne omalovažava druge i da barata činjenicama umesto što se dodvorava navijačima", zaključio je Iliev.

(Kurir sport/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track