BISER BAJERN MINHENA ZBOG SRBIJE OTKAČIO NEMAČKU: Samo sam čekao da obučem dres reprezentacije, PREKRSTIM SE I POLJUBIM GRB SRBIJE
Foto: Profimedia

ogroman potencijal

BISER BAJERN MINHENA ZBOG SRBIJE OTKAČIO NEMAČKU: Samo sam čekao da obučem dres reprezentacije, PREKRSTIM SE I POLJUBIM GRB SRBIJE

Fudbal -

Talentovani napadač Bajern Minhena, Nemanja Motika (18), prizano je da mu je oduvek bio san da zaigra za reprezentaciju Srbije.

Iako je nastupao za sve mlađe selekcije moćne reprezentacije Nemačke, Motika je "kao iz topa" prihvatio poziv da zaigra za omladinsku reprezentaciju Srbije, zemlje iz koje potiču njegovi roditelji.

"Dobio sam poziv Nemačke, ali sam morao da odbijem. Volim da igram za svoju državu, to mi je posebna čast i užitak. Bilo mi je veoma drago kad sam dobio poziv selektora Srbije. Samo sam čekao da doživim taj osećaj da obučem dres Srbije, da se prekrstim, poljubim grb. Taj osećaj je jedinstven. San mi je da isto iskusim i u seniorskoj reprezentaciji Srbije" otkrio je Motika u intervjuu za Mozzart sport.

Nemanja Motika
foto: Profimedia

Ovaj talentovani fudbaler nedavno je prekomandovan u prvi tim nemačkog giganta i ima priliku da svakodnevno upija znanje od istinskih majstora ove igre: Roberta Levandovskog, Tomasa Milera, Komana, Sanea...

"Kada sam prekomandovan u prvi tim, odnosno kad sam počeo da treniram sa njima, bio sam impresioniran. Sada je postala svakodnevica da treniram sa Nojerom, Levandovskim, Milerom, da potom u klupskom kampu odemo na ručak. Svestan sam da je to san mililona i takva privilegija dodatni je motiv da pružate maksimum", otkrio je Nemanja.

Nemanja je prošle nedelje privukao veliku pažnju nemačke fudbalske javnosti, pošto je u utakmici Regionale lige postigao čak četiri gola za drugi tim Bajerna u pobedi nad Švajnfurtom (6:3).

Nemanja Motika
foto: Profimedia

Ovaj talentovani krilni napadač ima impresivne brojke ove sezone, za drugi tim Bajrna postigao je 13 golova i zabeležio pet asistencija na 14 odigranih mečeva.

ROĐEN U NEMAČKOJ

Nemanja je rođen 2003. godine u Berlinu. Karijeru je počeo u Zelendorfu, filijali Herte. Kada je imao 14 godina primetili su ga skauti Bajern Minhena i odmah je usledio poziv nemačkog velikana. Sa velikim uspehom igrao je za U-16, U-17, U-19 tim Bajerna.

Kako stvari stoje, Bajern i Srbija ne moraju da brinu za budućnost!

Kurir sport/Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track