RATNO STANJE MEĐU ZVEZDAŠIMA: Kurir otkriva pozadinu sukoba TERZE i PIKSIJA, sve je puklo kada je KOSTADIN dobio otkaz!
Foto: Zorana Jevtić, Starsport

sukob kad mu vreme nije

RATNO STANJE MEĐU ZVEZDAŠIMA: Kurir otkriva pozadinu sukoba TERZE i PIKSIJA, sve je puklo kada je KOSTADIN dobio otkaz!

Fudbal -

Društvene mreže gore, tamo tvrde da je odnos između direktora Crvene zvezde i selektora pukao kada je Terzićev sin otpušten iz FSS

Sukob Zvezdana Terzića sa Draganom Stojkovićem Piksijem iznenadio je Srbiju, a posebno je zabrinuo sve zvezdaše. Dvojica moćnih i uticajnih ljudi u srpskom fudbalu očigledno nisu u dobrim odnosima, iako su ranijih godina uspešno sarađivali.

Zvezdan Terzić
foto: Starsport©

Slušajući izjavu Terzića kao odgovor Stojkoviću, jasno je da on selektoru zamera što komentariše suđenje i tvrdi da u Superligi više nema nameštaljki. Piksi nije konkretno objasnio na šta je mislio, ali s obzirom na sve što se ranije dešavalo, sasvim je izvesno da je mislio na utakmice klubova koji su bili pod pažnjom i pratnjom UEFA, jer se sumnjalo da šteluju rezultate. To svakako nije bila Crvena zvezda.

Piksi, Dragan Stojković, Dragan Stojković Piksi
foto: Starsport©

Međutim, ako bi otišli nekoliko meseci u prošlost dobili bi prve indicije problema. Kada je Stojković tražio podršku svih sportskih struktura da bude selektor Srbije, usledio je odgovor sa Marakane.

- Ne može Piksi da traži našu podršku da bude selektor, jer mi ne možemo da utičemo na izbor novog selektora. Svima želimo sve najbolje, ali nismo adresa za davanje zvanične podrške - pričao je Terzić prošle godine i time nagovestio da tu nisu stvari baš čiste.

Nekoliko nedelja posle dolaska Stojkovića u Savez došlo je do novog čina koji je uzdrmao njihove odnose - otpuštanje Terzinog sina iz Saveza. Spekuliše se da je između dvojice fudbalskih moćnika u Srbiji puklo kada je Kostadin Terzić, sin Zvezdinog direktora, dobio otkaz u FSS, gde je bio zaposlen.

Kostadin Terzić
foto: @starsport

Niko nije ni slutio da će gostovanje Zvezdana Terzića na jednoj lokalnoj televiziji otvoriti Pandorinu kutiju iz koje će izaći svi zli duhovi vezani za Crvenu zvezdu. Fakat je da sukob dvojice zvezdaša najmanje prija navijačima kluba, kao i celokupnoj crveno-beloj javnosti. Posebno što Crvena zvezda sjajno igra u Evropi, jer ima dve pobede u Ligi Evrope, dok je u Srbiji u prilici da po peti put zaredom osvoji titulu.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Stav zvezdaške javnosti, makar ako je suditi po društvenim mrežama, jeste da ovaj sukob nije bio potreban, posebno ne u ovom trenutku. Iz cele priče bi na kraju mogao da profitira ljuti rival Partizan, koji na titulu čeka četiri godine. A to bi onda moglo da znači nove potrese u Ljutice Bogdana.

Ništa nisu naučili

Posle sukoba Džaje i Piksija - Zvezda ispaštala

Sukobi između zvezdaša nisu novost za giganta iz Ljutice Bogdana. Poznato je koliko je bilo zle krvi između Dragana Stojkovića i Dragana Džajića pre 15 godina, posebno kada je došlo do promena na Marakani. Taj sukob ostao je upamćen po tome što nije doneo ništa dobro Crvenoj zvezdi, već samo milionske dugove, dubiozu i krizu rezultata.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track