NEJMAR ĆE DA POLUDI! Sestra mu provocira saigrače GOLIM fotkama, a sada je TAJNO u vezi sa njegovim saigračem iz reprezentacije!
Foto: Instagram

PAKAO

NEJMAR ĆE DA POLUDI! Sestra mu provocira saigrače GOLIM fotkama, a sada je TAJNO u vezi sa njegovim saigračem iz reprezentacije!

Fudbal -

Zvezda PSŽ-a i reprezentacije Brazila Nejmar pored sjajne karijere, ima i više nego sjajnu sestru. U pitanju je prelepa Rafaela koju na Instagramu prati oko 5.5 miliona folovera.

Ona je svojim provokativnim fotkama na Instagramu zaludela milione muškaraca među kojima je i njen skorašnji dečko Gabrijel Barbosa, poznatiji kao Gabigol. Ovaj fudbaler Flamenga saigrač je Nejmaru iz reprezentacije, ali i pored toga zvezda PSŽ-a ne odobrava ovu vezu.

Protiv ove veze su, ne samo Nejmar, već cela Rafaelina porodica. Naime, njih dvoje su imali "pauzu" u vezi, ali i pored protivljenja svih odličili su od skoro da je obnove.

- Iako je otac bio protiv veze, dobro zna da njih dvoje ne mogu jedno bez drugog. Gabrijel je sada mnogo mirniji, ponovo su zajedno i održavaju vezu - istakao je drugar brazilskog fudbalera koji je sa lepom Rafaelom u ljubavi bio od 2015. godine.

Verujemo da su obnovu ljubavi dosta uticla nove Rafaeline provokativne fote na društvenim mrežama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja