TRAŽI SE KARTA VIŠE: Rasprodate ulaznice za utakmicu Severna Makedonija - Nemačka
Foto: Profimedia

KATAR 2022

TRAŽI SE KARTA VIŠE: Rasprodate ulaznice za utakmicu Severna Makedonija - Nemačka

Fudbal -

Ulaznice za fudbalsku utakmicu izmedju Severne Makedonije i Nemačke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine su rasprodate, saopštila je danas Fudbalska federacija Makedonije (FFM).

Meč osmog kola Grupe J igra se u Skoplju 11. oktobra, dok će prethodno Severna Makedonija gostovati Lihtenštajnu, a Nemačka će dočekati Rumuniju.

Kako se navodi, FFM je preko zvaničnog partnera za prodaju ulaznica "MK tikets" u prodaju pustio polovinu kapaciteta Nacionalne arene "Toše Proeski", koliko dozvoljavaju zdravstveni protokoli za zaštitu od korona virusa.

Prema podacima objavljenim na sajtu "MK tikets", stadion u Skoplju prima 33.011 gledalaca, od čega je 32.233 mesta za gledaoce na tribinama, dok su ostala mesta u VIP i novinarskoj loži.

"Pozivamo sve ljubitelje fudbala i navijače makedonske reprezentacije da poštuju preporuke za zaštitu od virusa i da fer i korektnim navijanjem budu podrška Makedoniji da dodje do vrednih bodova i da se približimo vrhu kvalifikacijske grupe za SP", navodi se u saopštenju FFM.

Osim ulaznice za ulazak na sportska takmičenja u Severnoj Makedoniji je potrebna i potvrda o vakcinaciji ili o nedavno preležanom Kovidu 19. Reprezentacija Severne Makedonije je četvrta sa devet bodova u Grupi J, dok je Nemačka na prvom mestu sa 15 bodova.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track