ŠPANCI IMAJU CRNE SLUTNJE Najveći promašaj Real Madrida ponovo povređen?!
Foto: Profimedia

Baš ga neće

ŠPANCI IMAJU CRNE SLUTNJE Najveći promašaj Real Madrida ponovo povređen?!

Fudbal -

U Real Madrid je stigao kad i Luka Jović, a u prethodne dve godine je postao jedan od najvećih promašaja u istoriji kluba.

Pored ozbiljne muke da u Španiji zaigra onako kako je igrao dok je bio član Čelsija, Eden Azar je imao i ozbiljne probleme sa povredama, a španska "Marka" veruje da će opet morati na pauzu.

Krilni napadač je utakmicu Belgije protiv Francuske završio u 75. minutu kada ga je zamenio Trosar, a "Marka" je taj momenat opisao kao zabrinjavajući incident koji je upalio alarme u Madridu.

Vodeći španski list navodi da je Azaru na klupi prišao doktor i da, iako još uvek nema informacija, postoji mogućnost da je Belgijanac ponovo povređen.

Za transfer Azara, Madriđani su na leto 2019. godine izdvojili više od 100 miliona evra, a on je tek na trenutke uspevao da pokaže zašto čelnici kraljevića nisu žalili ni centa.

Na 51 utakmici za Real Madrid, bivši fudbaler Lila je postigao pet gola uz devet asistencija, što su brojke koje svakako nisu dovoljno dobre za igrača njegove klase i pozicije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track