KVALIFIKACIJE ZA SP: Laka TROJKA Crne Gore, Holandija jedva, goleada u Pragu, Hrvati rutinirali Kiprane, Nemci iz dvojke u keca!
Foto: EPA

KATAR 2022

KVALIFIKACIJE ZA SP: Laka TROJKA Crne Gore, Holandija jedva, goleada u Pragu, Hrvati rutinirali Kiprane, Nemci iz dvojke u keca!

Fudbal -

Fudbaleri Nemačke pobedili su večeras u Hamburgu selekciju Rumunije sa 2:1, u meču sedmog kola Grupe J kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Janis Hadži je doveo goste u vodjstvo u devetom minutu, a Nemačka do preokreta dolazi golovima Serža Gnabrija u 52. i Tomasa Milera u 81. minutu.

Island i Jermenija odigrali su nerešeno 1:1, dok je u toj grupi Severna Makedonija bila ubedljiva na gostovanju u Lihtenštajnu (4:0).

Nemačka je prva u grupi sa 18 bodova, Makedonija i Jermenija imaju po 12 bodova na drugom, odnosno trećem mestu, a Rumunija je četvrta sa 10 bodova.

Rusija je u Kazanju sa 1:0 savladala Slovačku, u sedmom meču Grupe H.

Jedini gol vidjen je u 24. minutu, kada je loptu u svoju mrežu poslao Milan Škrinar.

Hrvatska je u toj grupi na gostovanju pobedila Kipar sa 3:0, dok je Slovenija sa 4:0 bila bolja od Malte na gostovanju.

Na tabeli Grupe H vode Hrvatska i Rusija sa po 16 bodova, Slovenija je treća sa 10 bodova, a Slovačka je sa bodom manje četvrta.

Orlovi večeras (20.45) gostuju Luksemburgu, a pobeda bi značila da je mesto u baražu sigurno. Domaćin nije naivna ekipa, pa u Piksijevom timu ne sme da bude opuštanja. Kvota na dvojku je 1,45, a na kombinazziju 2&3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Luksemburg - Srbija.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track