Milan Jovanović: Zar ti, brate Srbine?!

Milan Jovanović: Zar ti, brate Srbine?!

Fudbal -
Jovanović ogorčen na sudiju Milorada Mažića, koji ga je isključio na meču kvalifikacija za Ligu šampiona AEL – Anderleht

Ko će kome ako neće svoj svome.Milan Lane Jovanović neće igrati za Anderleht na utakmici sa AEL u Briselu, odlučujućoj za plasman u Ligu šampiona. Srpski fudbaler je posle zamene išutirao flaše i druge rekvizite oko klupe za rezervne igrače, zbog čega je od sudije Milorada Mažića dobio drugi žuti i automatski crveni karton.- Zaslužio sam drugi karton, ali prvi nije postojao. Nisam prekinuo akciju jer od buke nisam čuo zvižduk sudije. Na moju žalost, sudija, i to još Srbin, mislio je da namerno zadržavam vreme i pokazao mi je žuti. Nezasluženo! - rekao je Jovanović.Bes koji je iskalio na stvarima pored klupe Lane je objasnio:- Igrao sam odlično. Međutim, onda sam zamenjen iz neobjašnjivih razloga. Potrebno mi je samopouzdanje i poverenje trenera, a sve to neću dobiti ako budem odlazio na klupu pre kraja utakmice.

Van den Brom: Razočaran sam Milanovim postupkomTrener Anderlehta Džon van den Brom bio je vidno iznerviran zbog postupka svog najboljeg igrača:- Jovanović je mirno prihvatio zamenu, pozdravio se sa mnom prilikom odlaska na klupu, ali se onda „izgubio“ iz neobjašnjivog razloga. Video sam kako sve leti okolo dok on šutira stvari. Zbog toga ga neće biti na sledećoj utakmici, a ja sam vrlo razočaran. Igrač njegovog iskustva to nije smeo sebi da dozvoli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track