SELEKTOR PORTUGALA U STRAHU OD PIKSIJEVIH ORLOVA, SIPA UVREDE: Luksemburg nije zaslužio da izgubi od Srbije!
Foto: EPA

tenzija raste

SELEKTOR PORTUGALA U STRAHU OD PIKSIJEVIH ORLOVA, SIPA UVREDE: Luksemburg nije zaslužio da izgubi od Srbije!

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije će u utorak uveče (20.45) igrati sa Azerbejdžanom kod kuće, ali i pomno pratiti dešavanja sa meča Portugala i Luksemburga u Lisabonu u isto vreme.

Upravo o tom meču, ali i preostala dva do kraja kvalfikacija u kojima Portugal igra protiv Republike Irske (11.novembar) i Srbije (14.novembar), govorio je selektor Portugalaca Fernando Santoš koji je poručio i da je Srbija nezasluženo slavila protiv njihovog narednog rivala.

Fernando Santos
foto: EPA/SERGEY DOLZHENKO

- Za nas su to tri finala, jer želimo direktno na Svetsko prvenstvo. Moramo da budemo koncetrisani na ono što dobro znamo da radimo. Ako budemo uravnoteženi bićemo blizu pobede. Očekujem težak izazov, po onome što sam video u subotu protiv Srbije. Bilo je teško i Srbiji, Luksemburg je na kraju izgubio, mislim nezasluženo. Srbija je imala nekoliko šansi posle kontri, ali svako ko bi gledao samo statistiku bi stekao pogrešan utisak. Lopta je skoro sve vreme bila u nogama fudbalera Luksemburga - rekao je Santoš i dodao da za Luksemburg nisu igrala dva najvažnija igrača.

- Pre pet meseci smo imali poteškoća, sa dosta truda smo stigli do bodova. Luksemburg uvek pokušava da izađe i igra. Žele da imaju loptu, defanzivno su solidni. Protiv Srbije nisu igrala dva najvažnija igrača, Žerson Rodrigez i Kristofer Martins, u utorak će biti tu. Ne očekujem da se povuku u bunker. Ovo je poslednji tračak nade za njih. Ne bi imalo smisla da igraju samo na kontre… Teoretski, pošto će se otvoriti, biće i više mogućnosti za nas, završio je priču Santoš.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track