PROBLEMI U RAJU! Pojavili se prvi znaci da je PSŽ pogrešio okupljanjem velikog broja zvezda! Stigao letos, a već je nezadovoljan
Foto: Profimedia

mač sa dve oštrice

PROBLEMI U RAJU! Pojavili se prvi znaci da je PSŽ pogrešio okupljanjem velikog broja zvezda! Stigao letos, a već je nezadovoljan

Fudbal -

Fudbaler Pari Sen Žermena, Žoržinjo Vajnaldum, otvoreno je otkrio da mu se ne sviđa situacija u klubu u koji je stigao pre četiri meseca.

Vajnaldum trenutno boravi sa reprezentacijom Holandije, a između dve utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo govorio je za domaće medije.

Od početka sezone je samo dva puta odigrao 90 minuta, a od mogućih 12 mečeva, na jednoj nije ni ulazio u igru. Kada je reč o minutaži na poslednjih pet utakmica, Holanđanin je skupio tek nešto više od 23 minuta po meču.

U isto vreme, bio je važan deo reprezentacije koja je u septembru ostvarila remi uz dve pobede. Vajnaldum je protiv Norvežana (1:1) asistirao za gol Holandije, dok je protiv Crne Gore (4:0) bio i strelac.

- Ne mogu da kažem da sam u potpunosti srećan jer situacija nije onakva kakvu sam želeo. To je fudbal i moraću da naučim da se nosim sa tim. Borac sam, moram da ostanem pozitivan i da vrednim radom preokrenem situaciju - rekao je Vajnaldum holandskom Nos-u.

PSŽ je tokom leta, pored Vajnalduma, obezbedio dolazak Lionela Mesija, Đanluiđija Donaruma, Serhija Ramosa, Ašrafa Hakimija i Danila Pereire, a reči bivšeg veziste Liverpula možda su prvi znak da gomilanje zvezda može da bude problem.

Kurir sport/A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track