KURIR SAZNAJE, LEGENDA ZVEZDE SE OPORAVLJA: Stanje Vladimira Cvetkovića je sve bolje! Izašao je sa odeljenja INTENZIVNE NEGE!
Foto: Marina Lopičić

najnovije informacije

KURIR SAZNAJE, LEGENDA ZVEZDE SE OPORAVLJA: Stanje Vladimira Cvetkovića je sve bolje! Izašao je sa odeljenja INTENZIVNE NEGE!

Fudbal -

Bivši direktor crveno-belih primljen u sredu u Klinički centar zbog upale pluća i tromboembolije oba plućna krila

Vladimir Cvetković, legendarni direktor FK Crvena zvezda, je dobro i izašao je sa intenzivne nege plućnog odelenja Kliničkog centra u Beogradu, saznaje Kurir.

Popularni Cvele primljen je u bolnicu u sredu i odmah stavljen na intenzivnu negu. Test na virus korona bio mu je negativan. Dijagnoza koju su mu lekari uspostavili glasila je - upala pluća i tromboembolija oba plućna krila. Vladimir Cvetković (80) odmah je stavljen na intenzivnu negu i njegovo stanje se vrlo brzo poboljšalo.

Vladimir Cvetković
foto: Marina Lopičić

- Vladimir Cvetković primljen je na intenzivnu negu zbog upale pluca i tromboembolije pluća. Imao je respiratorne probleme ugrušavanja krvnih sudova u plućima. Posle uspešne intervencije izašao je sa intenzivne nege i prebačen je na bolničko lečenje, na odelenje bolnice. To znači da mu je stanje bolje i da se oporavlja se - saznaje Kurir iz proverenih izvora Kliničkog centra u Beogradu.

Vladimir Cvetković
foto: Marina Lopičić

Vladimir Cvetković bivši je košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Jugoslavije. Tvorac je čuvene generacije Fudbalskog kluba Crvena zvezda zajedno sa Draganom Džajićem, koja je 1991. godine postala šampion Evrope i prvak sveta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track