VOLIM GA, ALI... Francuz otkrio dosad NEISPRIČANU PRIČU iz Mančestera, potukao se sa Vidićem, zbog njihove svađe ceo tim ispaštao
Foto: Profimedia

đavoli

VOLIM GA, ALI... Francuz otkrio dosad NEISPRIČANU PRIČU iz Mančestera, potukao se sa Vidićem, zbog njihove svađe ceo tim ispaštao

Fudbal -

Čuveni francuski fudbaler, Patris Evra, prisetio se dosad neispričane priče iz perioda kada je delio svlačionicu sa Nemanjom Vidićem.

Levi bek je sa Srbinom bio deo odbrane Mančester junajteda, a zanimljivo je da su u istom prelaznom roku su stigli u klub.

Obojica su od 2006. godine bili deo čuvenog kluba, a njihov početak u klubu nije bio za poželeti.

- Bili smo u istom hotelu smešteni i jako smo se mučili u početku. Veoma je loše bilo. Poslati smo da igramo za rezerve jednu utakmicu, ali smo zamenjeni već na poluvremenu. Sećam se da je Vida tada rekao kako mora da se vrati nazad u Moskvu, a za mene se interesovala Roma. Mnogo smo poteškoća zajedno prošli, zato imam takvo poštovanje prema njemu - rekao je Evra u intervjuu za zvanični sajt "crvenih đavola".

Patris Evra
foto: Profimedia

Kao što je svima poznato, stvari su došle na svoje: Obojica su postali nezamenjivi članovi ekipe Aleksa Fergusona, ali odnos između njih dvojice je iznenada doživeo kolaps.

- Potukli smo se. Posle toga nismo pričali tri meseca. Igrali smo zajedno, ali ja mu ne bih uputio nijednu reč na terenu. Kao ni on meni. Ferguson je morao da zarotira njega i Ferdinanda, kako bi Rija stavio na levu poziciju, bliže meni. To je trajalo tri meseca, da bi mi posle jedne utakmice Vida prišao u svlačionici i pružio ruku. Svi su tada pomislili ‘konačno’, zato što smo mi zapravo bili najbolji prijatelji. Volim ga mnogo. Mučili smo se u početku, ali smo pokazali da smo pravi. Imali smo sjajan odnos - zaključio je Evra.

Francuz je klub napustio 2014. godine, a posle Junajteda igrao je za Juventus, Marsej i Vest Hem, dok je Vidić, takođe 2014. godine, pošao u Inter i nakon nepune dve sezone odlučio je da završi karijeru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track