VLASNIK FCSB ZABRANIO FUDBALERIMA I STRUČNOM ŠTABU DA SE VAKCINIŠU: Bekali poručio da bi radije uzeo pištolj i pucao sebi u glavu!
Foto: Reuters

šok iz rumunije

VLASNIK FCSB ZABRANIO FUDBALERIMA I STRUČNOM ŠTABU DA SE VAKCINIŠU: Bekali poručio da bi radije uzeo pištolj i pucao sebi u glavu!

Fudbal -

Kontroverzni prvi čovek slavnog rumunskog kluba i bivšeg prvaka Evrope ponovo šokirao javnost, od fudbalera vakcinisan samo Budesku i jedan član stručnog štaba!

Svakodnevna borba sa koronom donela je i različita mišljenja o vakcinaciji. Većina je otvoreno zagovara, ali postoji i nemali broj onih koji je ne žele i ne libe se da to javno kažu.

Jedan od takvih je i Điđi Bekali, kontroverzni biznismen i vlasnik rumunskog kluba FCSB (nekadašnje Steaue, bivšeg prvaka Evrope) koji je zabranio igračima i stručnom štabu da se vakcinišu!

Điđi Bekali
foto: Fonet

- Kada bih imao pištolj i vakcinu na stolu, radije bih uzeo pištolj i pucao sebi u glavu! Nema ništa od vakcinacije u mom klubu - poručio je Bekali u izjavi za rumunske medije.

Njegov tim ima trenutno dvojicu fudbalera zaraženih virusom korona, a to su Julijan Kristea i Razvan Oaida koji nisu u konkurenciji za sledeću utakmicu. Od fudbalera vakcinisan je samo Budesku, kao i još jedan član stručnog štaba.

Igrači znaju da kada im kao predsednik kažem da to nije dobro za njih, onda govorim istinu. Igrači vole da me slušaju. Nisam terao nikoga ni u mojoj porodici da se vakciniše, svi su odustali kada sam im ispričao metaforu sa pištoljem - objasnio je Bekali.

Kuri sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track