NEZAPAMĆEN BEZOBRAZLUK Ronaldo kumuje Solskjerovom OTKAZU! I ne staje na tome, upravi je već preporučio trenera kojeg želi
Foto: Profimedia

bahato

NEZAPAMĆEN BEZOBRAZLUK Ronaldo kumuje Solskjerovom OTKAZU! I ne staje na tome, upravi je već preporučio trenera kojeg želi

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je dolaskom u Mančester junajted promenio igru, ponašanje saigrača, čak i njihovu ishranu, a sada želi da promeni i trenera!

Navijači već neko vreme žele smenu Olea Gunara Solskjera koji je poručio da je u stalnoj komunikaciji sa čelnicima kluba, međutim, nema naznaka da bi do smene moglo da dođe.

Poraz od Lestera u 8. kolu Premijer lige je treći meč koji je Junajted u tom takmičenju završio bez pobede, a pristalice "crvenih đavola" besni su na Norvežanina i smatraju da je potrebna promena na klupi.

Dok mediji na ostrvu nagađaju ko bi mogao da zameni Solskjera, Kristijano Ronaldo je odlučio da preuzme stvari u svoje ruke.

"El Čingrito" je stigao do informacije da je Portugalac razgovarao sa upravom kluba i da im je preporučio da na mesto norveškog stručnjaka dovede Zinedina Zidana.

Zidan i Ronaldo su imali odličan odnos i puno uspeha dok su radili u Real Madridu, ali ne viđa se svakog dana situacija u kojoj fudbaler koristi svoj uticaj kako bi smenio trenera.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track