UDARNA VEST NA MARAKANI Zvezda na važno gostovanje u Ligi Evrope putuje bez Pavkova!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

problem

UDARNA VEST NA MARAKANI Zvezda na važno gostovanje u Ligi Evrope putuje bez Pavkova!

Fudbal -

Crvena zvezda je dva dana pred gostovanje Mitjilandu u Ligi Evrope saznala lošu vest!

Napadač i ljubimac navijača, Milan Pavkov, dobio je pozitivan rezultat testa na korona virus i najverovatnije će propustiti meč u Danskoj, navodi Mozzartsport.

Šanse postoje, ali su zaista male. Napadač je uradio ponovljeni test čiji rezultati se još uvek čekaju, ali i u Crvenoj zvezdi znaju da je mala verovatnoća da je rezultat prvog testa bio lažno pozitivan.

Na prethodnom evropskom meču Dejan Stanković nije mogao da računa na Milana Borjana, Miloša Degeneka, Aleksandra Dragovića i Aleksandra Kataija, ali bez obzira na to, srpski šampion je u Razgradu pobedio Ludogorec rezultatom 1:0.

Milan Pavkov
foto: www.crvenazvezdafk.com

Pomenuta četvorka se oporavila, dobila negativne rezultate i vratila se u tim, ali sada šef stručnog štava crveno-belih ima novi problem.

Kada je reč o napadačima, Loi Dioni je prethodnih dana imao problema sa povredama, dok je Rišairo Živković tek završio sa izolacijom zbog virusa.

Na raspolaganju Stankoviću će biti mladi Marko Lazetić, a u špicu bi mogao da zaigra i El Fardu Ben.

Problem za Zvezdu predstavlja i stanje Sekua Sanoga, zadnjeg veznog koji je na jednom od treninga dobio povredu zbog koje je propustio utakmicu protiv Kolubare.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track