HIT IZJAVA MURINJA: Nije Žoze SER**A! Bolje izgubiti jednu utakmicu 6:1, nego šest mečeva 1:0
Foto: Profimedia

objašnjenje

HIT IZJAVA MURINJA: Nije Žoze SER**A! Bolje izgubiti jednu utakmicu 6:1, nego šest mečeva 1:0

Fudbal -

Proslavljeni portugalski stručnjak Žoze Murinjo na zanimljiv način objasnio je debakl svog tima od norveškog Bodo Glimta u Ligi konferencija (6:1).

Podsetimo, Roma je na gostovanju doživela nezapamćenu bruku, a Murinjo je prvi put u karijeri doživeo da njegov tim primi čak šest golova.

"Ja sam jedini krivac za taj poraz. Ja. Nije Žoze Murinjo ser**a. Imam veliko poštovanje prema vlasnicima kluba i upravi. Pišu se laži da ne poštujem vlasnike koji su uložili veliki novac u ovaj klub. Da se igralo malo duže primili bismo sedam ili osam golova. Ja sam krivac" rekao je Portugalac.

Žoze je na tom meču odmarao veliki broj standardnih fudbalera.

"Ja sam odlučio koja će ekipa da igra, ja sam odabrao tim koji je imao velike šanse da izgubi. Nisam mislio na rezultat, mislio sam na zdravlje svojih igrača zbog pretrpanog rasporeda. Napravio sam grešku. Svakako je bolje izgubiti jednu utakmicu 6:1 nego šest utakmica 1:0", dodao je trener Rome.

Inter je prošle sezone prekinuo surovu dominaciju Juventusa i ne planira da mu dopusti da se vrati na tron. Ali Stara dama je posle očajnog starta zaređala četiri pobedu u Seriji A i spremno čeka Derbi Italije. Kvota na keca je 2,25, na iks 3,50, a na dvojku 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Juventus.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track