STANKOVIĆ POSLE PORAZA U SURDULICI: Preuzimam odgovornost za poraz
Foto: www.crvenazvezdafk.com

KONFERENCIJA

STANKOVIĆ POSLE PORAZA U SURDULICI: Preuzimam odgovornost za poraz

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković preuzeo je odgovornost za današnji poraz od Radnika u Surdulici, u zaostaloj utakmici petog kola Super lige Srbije.

"Preuzimam svu odgovornost, ja sam taj koji je spremao utakmicu i odredio tim. Da bi pobedio moraš da postigneš gol. Danas je sve išlo kontra. Čestitao bih Radniku, bili su na svakoj lopti. Neke stvari smo radili koje se nismo dogovorili. Sva krivica je moja. Teško jeste, ali ćemo analizirati ovaj poraz", rekao je Stanković za televiziju Arena sport.

Fudbaleri Zvezde izgubili su danas u Surdulici od Radničkog sa 1:2, u zaostaloj utakmici petog kola Super lige Srbije. Radnički je vodio golovima Miloša Spasića u 13. i Viktora Lukića u 54. minutu. Jedini gol postigao je El Fardu Ben u 57. minutu.

Zvezda je tako prekinula niz od 55 utakmica bez poraza u Super ligi Srbije.

"Žao mi je mnogo što smo izgubili, to komplikuje stvari, ali mi smo Zvezda. Moramo da idemo napred, posustati neću, opet kažem, odgovornost je samo moja i ničija više", dodao je Stanković.

Radnik je ostvario treću pobedu u ligi, a prvu na svom terenu ove sezone.

"Ova je ekipa toliko vredna u radu, da smo znali da će negde da nam se vrati. Iskreno, najmanje smo se nadali danas, ali svaka čast i igračima i publici. Nemam šta da kažem u ovoj euforiji, valjda Radnik nikada nije pobedio Zvezdu", rekao je trener Radnika Dušan Djordjević.

Zvezda na drugom mestu na tabeli sada ima pet bodova manje od vodećeg Partizana, koji je jedina neporažena ekipa u Super ligi Srbije.

beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track