BURA U JUVENTUSU: Potpredsednik kluba urlao na igrače, brodolom se nastavlja, 13 bodova već zaostaju za vodećim Milanom! (VIDEO)
Foto: AP

rasulo

BURA U JUVENTUSU: Potpredsednik kluba urlao na igrače, brodolom se nastavlja, 13 bodova već zaostaju za vodećim Milanom! (VIDEO)

Fudbal -

Stara dama izgubila od Sasuola (1:2) u 10.kolu Serije A na domaćem terenu

Dominacija torinskog Juventusa prekinuta je ovog leta posle punih devet sezona, otišao je Portugalac Kristijano Ronaldo, a povratnik na klupu Masimilijano Alegri nije uspeo da stabilizuje ekipu.

"Stara dama" više ne pobeđuje kao ranijih sezona, nema te konstantnosti u igri i rezultatima, pa je tako od početka sezone osvojila tek 15 bodova, čak 13 manje od vodećeg Milana i nalazi se na sedmom mestu. Izgubili su tri meča, poslednji je od Sasuola na svom terenu sa 1:2.

Koliko je situacija trenutno loša u klubu, pokazuje i reakcija potpredsednika kluba Juventusa Pavela Nedveda. Nedved je bio žestoko iznerviran zbog poraza od Sasuola, jer sada Juventus zaostaje čak 13 bodova za liderom Milanom, pa nije štedeo oštre reči upućene igračima za vreme utakmice protiv Sasuola, dok su kamere snimale u loži. Za razliku od potpredsednika kluba, predsednik Anjeli bio je potpuno miran.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track